30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Ruoanlaitto/Maustaminen/Suola-ja pippurisirottimet

Suola-ja pippurisirottimet

Hieno suolasirotin ja pippurisirotin kuuluu jokaiseen keittiöön. Maustaminen on ruoanlaiton A ja O, joten erilaisia sirottimia on kätevä pitää esillä, jottei niiden käyttö unohdu.
146 osumaa / Lajittelutapa:
Paris nature -pippurimylly 18 cm - Luonnonvärinen - Peugeot
Peugeot

Paris nature -pippurimylly 18 cm, Luonnonvärinen

40,96 €59 €
Varastossa
1
...
5
Sivu 1/5

Lisätietoja Suola-ja pippurisirottimet stä

Suolaa ja pippuria käytät lähes aina, kun teet ruokaa, ja niiden sekä muiden mausteiden avulla annat ruoallesi täydellisen viimeisen silauksen. Maustesirottimiin voi tietenkin laittaa myös muita mausteita kuin suolaa ja pippuria, esimerkiksi grillimaustetta tai jos sinulla ei ole siivilää, voit ripotella jopa kanelia tai tomusokeria sirottimen läpi leipoessasi. Sirotin on myös kätevä, jos haluat valmistaa itse oman maustesekoituksesi. Sen tehtyäsi voi tarjoilla mausteen sirottimesta kätevästi ja tehdä kaikkiin vaikutuksen maustamistaidoillasi! Sirottimet voi huoletta asettaa pöydälle myös ruokailun yhteydessä, jotta kaikki voivat maustaa ruokansa oman mielensä mukaan. Näin varmistat, että ruoka ja sen mausteet ovat kaikille mieluisia.

Meiltä löydät monet eri suolasirottimet ja pippurisirottimet yhteensopivina setteinä, jotka näyttävät hienoilta yhdessä ruokapöydälläsi. Eri koot ja mallit takaavat sen, että löydät varmasti jotain keittiöllesi ja sisustukseesi sopivaa.

Käytät suolaa ja pippuria lähes jokaisella ruokailukerralla, joten niiden on hyvä olla juuri sinun keittiösi sisustukseen sekä pöytäsi kattaukseen sopivat!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR