30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Yrttiruukut

Mikäs sen kesäisempää kuin pari yrttiruukkua ikkunanlaudalla keittiössäsi? Ruoanlaitto on myös paljon hauskempaa jos käytät itsekasvatettuja yrttejä ja mausteita. Meiltä löydät hienot yrttiruukut, joissa voit helposti kasvattaa lempiyrttejäsi.
8 osumaa / Lajittelutapa:
Eva Solo herb organiser, itsekasteleva - Valkoinen - Eva Solo
Eva Solo

Eva Solo herb organiser, itsekasteleva, Valkoinen

43 €70 €
Varastossa

Lisätietoja Yrttiruukut stä

Yrttiruukut eivät ainoastaan ole mukavia sen takia, että saat tuoreita yrttejä ja mausteita jokaiselle ateriallesi - ne ovat myös erittäin näyttäviä ja tekevät varmasti vaikutuksen ystäviisi! Esimerkiksi Le Creusetin värikkäät yrttiruukut, tuovat usein kaivattua väriä keittiöösi. Scandinavian Gifts tuotemerkiltä löydät puolestaan valkoiset yrttiruukut joihin voit itse kirjoittaa mitä haluat. Omien yrttien kasvattaminen ruukuissa tuo myös palan luontoa sekä ihanan tuoksun keittiöösi. Yrttiruukussa voit säilyttää myös kaupasta ostettuja yrttejä, joten sinun ei välttämättä tarvitse kasvattaa yrttejä alusta asti itse. Valikoimastamme löydät myös itsekastelevat yrttiruukut, jotka sopivat hyvin sinulle, joka et joka päivä muista kastella yrttejäsi! Itsekasteleva yrttiruukku on täydellinen sinulle jos esimerkiksi matkustelet usein. Täältä löydät myös kasvisruukku aluslautaset jotka keräävät vettä ja estävät veden valumisen hukkaan. Kunnon yrttiruukulla, yrttien kasvattaminen on todella helppoa.

Löydät valikoimastamme esimerkiksi Sagaformin tyylikkäät yrttiruukut, jotka ovat ilo silmälle. Yrttiruukut löytyvät monessa eri mallissa ja värissä, joten täältä löytyy varmasti yrttiruukku joka on sisäisen vihrepeukalosi mieleen.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR