30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Ruoanlaitto/Maustaminen/Öljy-, Viinietikka- & Kastikepullot

Öljy-, Viinietikka- & Kastikepullot

Täältä löydät pullomme, joissa voit hyvin säilyttää öljyä, viinietikkaa tai kastikkeita. Öljypullot ja viinietikkapullot sopivat erityisen hyvin salaatin ystäville, sillä mikä kruunaisi salaatin paremmin kuin itsetehty salaatinkastike!
23 osumaa / Lajittelutapa:
Eva Solo öljy ja viinietikkakaadin - lasi - Eva Solo
Eva Solo

Eva Solo öljy ja viinietikkakaadin, lasi

28 €39,95 €
Varastossa

Lisätietoja Öljy-, Viinietikka- & Kastikepullot stä

Osa öljy- ja viinietikkapulloistamme tulee seteissä, jolloin siihin kuuluu myös sopiva säilytysalusta. Tällainen setti muodostaa kauniin kokonaisuuden, niin keittiöön kuin ruokailupöydällekin. Tällöin pullot voi huoletta jättää esille ja niitä voi ajatella keittiön sisustuselementtinä. Tämä on melko kätevää, sillä usein moni haluaa itse maustaa ruokaansa lisää tai lisätä vaikkapa salaattiin tilkan öljyä tai viinietikkaa. Kauniiden pullojen ja telineen avulla se ei ole mikään ongelma! 

Voit luoda mieleisesi sekoituksen ja säilyttää sitä valikoimastamme löytyvissä pulloissa. Pulloista kaadat helposti öljyä tai viinietikkaa ruokasi päälle viimeistelläksesi sen herkulliseksi. Monissa pulloissamme on kaatonokat, jotka helpottavat kaatamista entisestään ja takaavat siistin lopputuloksen. Öljypullo ja viinietikkapullo on muotoilultaan erittäin sievä ja ne sopivat moneen sisustukseen. Voit jättää pullot pöydälle ruokailun ajaksi, sillä tyylikkyytensä ansiosta ne sopivat myös koristamaan illallispöytää.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR