30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Leivonta/Leivontavuoat

Leivontavuoat

Valikoimassamme on monen kokoisia leivontavuokia ja -muotteja, ja ne on valmistettu eri materiaaleista. Leivontavuokien ja -muottien avulla onnistut leipien, pikkuleipien, kakkujen ja muiden leivonnaisten leipomisessa.
PiirakkavuoatKakkuvuoatIrtopohjavuoatLeipävuoatMuffinivuoatUunipellitLeivontaritilätKonvehtimuotit
249 osumaa / Lajittelutapa:
Nordic Ware Bundt quartet -leivontavuoka - 1,2 l - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware Bundt quartet -leivontavuoka, 1,2 l

47 €71,30 €
Varastossa
KAMPANJAT
1
...
7
Sivu 1/7

Lisätietoja Leivontavuoat stä

Leivontavuoat ovat käteviä joka keittiöön, sillä kukapa ei pitäsi pullista tai piirakasta! Leivontavuoka kategoriasta löydät esimerkiksi piirasvuoat, leipävuoat, kakkuvuoat ja muffinssivuoat. Kategoriasta löytyy myös vuokia ihanille cupcakesille tai suklaapraliineille. Lisäksi tähän kategoriaan kuuluvat myös klassiset uunipellit, joita käytetään päivittäin niin leipomiseen kuin ruoanvalmistamiseenkin.

Viime vuosina uusia leivontavuokia on valmistettu uusista jännittävistä materiaaleista, esimerkiksi silikonista, ja ne löydät myös meidän valikoimastamme. Silikoni on materiaali joka muun muassa kestää korkeita lämpötiloja, eivätkä leivonnaiset tartu kiinni vuokaan. Silikonivuoilla leivonnasta tulee uskomattoman helppoa! Valikoimastamme löytyy myös klassisia alumiinisia leivontavuokia sekä vuokia, joissa on non stick-pinnoite, jonka ansiosta vuokien puhdistaminen on helppoa ja leivonnaiset myös helposti irtoavat vuoasta paistamisen jälkeen. Valikoimassamme on myös erittäin käteviä vuokia, joissa on irtoreunat. Tällaisen vuoan avulla esimerkiksi kakkupohjan leipominen tai juustokakun valmistaminen on hyvin yksinkertaista, eikä tarvitse pelätä kakun halkeamista siirtovaiheessa.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR