365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Leipävuoat

Itsetehty leipä on harvinainen herkku monessa ruokapöydässä. Se on kuitenkin sitäkin herkullisempaa ja leipävuoan omistaja pystyt helpommin leipomaan omat leipäsi aamiaispöytää ilahduttamaan. Jokaisesta taloudesta tulisikin löytyä ainakin muutama leipävuoka tai patonkivuoka!
25 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Leipävuoka Levain XL 39x26 cm - Musta - Nordwik
Nordwik

Leipävuoka Levain XL 39x26 cm, Musta

128,70 €
Tilaustuote

Lisätietoja Leipävuoat stä

Kurkista valikoimaamme ja pohdi, minkälaisista leivonnaisista sinä eniten pidät. Haluaisitko esimerkiksi tarjoilla vappuna itsetehtyä patonkia tai viedä tuliaiseksi leipävuoan? Tällaista lahjaa moni varmasti arvostaisi! Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia vuokia erilaisille leiville, joten niistä joku sopii varmasti myös omaan makuusi. Kannattaa miettiä, minkälaista leipää haluaisi leipoa ja valita vuoka sen mukaan. Suorakaiteen muotoiseen leipävuokaan voi tietysti tehdä myös leivonnaisia. Esimerkiksi porkkanakakusta voi helposti tehdä myös vuokaan sopivan version, jolloin kakku saa uuden, vähän jännitävämmän, ulkomuodon! Joissakin vuoissa on non stick-pinnoite, jonka ansiosta leipä irtoaa vuoasta helposti ja myös puhdistaminen on helppoa. Silikonista valmistetut leipävuoat ja patonkivuoat puolestaan ovat käteviä joustavuutensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta, ne myös kestävät lämpöä erittäin hyvin. Tämän kategorian suosituimmat tuotteet tulevat merkeiltä kuten Le Creuset, Tala ja Eva Solo.

Valikoimaamme kuuluu erivärisiä ja erimuotoisia leipävuokia. Leipävuokien avulla valmistat esimerkiksi täydellisiä limppuja tai patonkeja. Leivän valmistamisesta tulee naurettavan helppoa, sillä sinun tarvitse muovata leipää käsin tai pelätä, että leipä "lässähtäisi". Eikö kuulostakin ihanalta ajatukselta viedä juhannuksena tuliaisena itseleivottua leipää, jossa on hieman hedelmiä joukossa? Tai antaa joululahjaksi itseleivottu saaristolaislimppu?

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR