30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Leivonta/Leivontavuoat/Irtopohjavuoat

Irtopohjavuoat

KitchenTimen valikoimasta löytyy laaja kirjo erilaisia irtopohjavuokia eri malleissa ja eri väreissä. Irtopohjavuoka on täydellinen, kun haluat leipoa helppoja kakkuja, paksumpia piiraita, juustokakkuja tai kakkupohjia.
39 osumaa / Lajittelutapa:
Heirol PRO -irtopohjavuoka - Ø 24 cm - Heirol
Heirol

Heirol PRO -irtopohjavuoka, Ø 24 cm

17 €30 €
Varastossa
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Irtopohjavuoat stä

Valikoimassamme olevat irtopohjavuoat on myös helppo puhdistaa, sillä ne on kaikki tehty joko silikonista tai non-stick-materiaalista. Tämän ansiosta kakut eivät tartu kiinni vuokiin ja irtopohjavuoat on helppo puhdistaa, ne voi jopa pestä tiskikoneessa. Tyylitietoisen valinta vuoaksi on elegantti irtopohjavuoka neutraalissa sävyssä kuten antrasiitti, kupari, hopea tai kerma. Klassisten irtopohjavuokien lisäksi meiltä löytyy suorakaiteenmuotoisia vuokia sekä vuokia, jotka soveltuvat kuivakakkujen leipomiseen. Valikoimaamme kuuluu myös erittäin suloinen, sydämenmuotoinen vuoka Patisse-merkiltä. Osassa vuokia on erikoisen korkeat reunat ja kaikissa vuoissa on kätevä lukitussysteemi, jonka ansiosta reunat pysyvät tiukasti pohjassa kiinni ja kakkua on turvallista siirtää paikasta toiseen.

Irtopohjavuoka on hämmästyttävän käytännöllinen irrotettavan reunansa ansiosta. Kakun paistettuasi ainoa, mitä sinun täytyy tehdä on irroittaa reunat ja näin kakku on helposti siirrettävissä! Irtopohjavuoka on ehdoton hankinta sinulle, joka olet jo leiponut vähän enemmän tai sinulle, joka leivot usein. Toisaalta myös aloittelijan kannattaa ostaa irtopohjavuoka sen helppokäyttöisuuden vuoksi!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR