365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Leivonta/Leivontavuoat/Konvehtimuotit

Konvehtimuotit

Täältä löydät kaikki konvehti- ja suklaamuottimme sekä konvehtivuoat eri muodoissa ja väreissä.
12 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Pufz praliinimuotti - Sydän - Pufz
Pufz

Pufz praliinimuotti, Sydän

24 €25,55 €
Varastossa

Lisätietoja Konvehtimuotit stä

Monet konvehtimuoteistamme on tehty silikonista, mikä helpottaa konvehtien irroittamista muotista paiston tai jäädyttämisen jälkeen. Konvehtimuotit voi myös pestä astianpesukoneessa, mikä puolestaan tekee leipomisesta ja siivoamisesta entistä helpompaa. Suklaa- ja konvehtimuotit sopivat hyvin juhlallisiin tilaisuuksiin, kun haluat tehdä vaikutuksen ystäviisi omilla herkuillasi. Itsetehtyjä suklaakonvehteja voi käyttää paitsi sellaisenaan, myös esimerkiksi kakun tai leivonnaisten koristeluun.

Valikoimastamme löytyy erilaisia suklaamuotteja, jotka sopivat erilaisiin tilaisuuksiin ja teemoihin. Esimerkiksi joulua ja pääsiäistä varten löytyy tähden sekä pääsäismunan muotoinen konvehtimuotti. Muotojen joukosta löytyy myös klassisia ruusuja, kukkasia sekä sydämiä joten estimäsi konvehtivuoka löytyy varmasti. Kateogorian suosituimpia tuotemerkkejä ovat Patisse, Lékué sekä Tala. Laajasta valikoimasta löydät varmasti konvehtimuotit omille tarpeillesi. 

Itsetehty suklaa. Tämä jos mikä tekee vaikutuksen! Konvehti- ja suklaamuottiemme avulla valmistat herkullista suklaata juuri sellaisena, kuin itse sitä haluat nauttia. Voit tehdä suklaata lahjaksi, juhliin tai vain omaksi iloksesi. Jos oikein innnostut, voit jopa kokeilla tehdä tällä hetkellä erittäin trendikästä raakasuklaata!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR