365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Kakkuvuoat

Meillä on paljon erilaisia kakkuvuokia sekä pikkuleipämuotteja ja -vuokia, joiden avulla onnistut leipomaan monenlaisia kakkuja ja leivonnaisia. Löydät meiltä perinteisiä kakkuvuokia eri materiaaleissa ja näiden avulla leipomisesta tulee helppoa ja hauskaa.
177 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Le Creuset -leipävuoka valurauta - Flame - Le Creuset
Le Creuset

Le Creuset -leipävuoka valurauta, Flame

205,90 €245 €
Tulossa meille
1
...
5
Sivu 1/5

Lisätietoja Kakkuvuoat stä

Kokeile trendikkäimpiä uutuuksiamme: Whoopie Pie-muotteja tai Cake Pops-muotteja! Näiden uutuuksiemme lisäksi meillä on myös klassisia muotteja Madeleine-kakun tai Brownien leipomiseen. Myös perinteisen sokerikakun leipomiseen meiltä löytyy erilaisia vuokavaihtoehtoja: klassisen pyöreän lisäksi voit leipoa kakun myös kukanmuotoiseen vuokaan. Tai miltä kuulostaisi linnan tai veneen muotoinen kakku? Kakkuvuoka valikoimastamme löydät varmasti tarvittavat tuotteet täydellisten kakkujen leipomiseen.

Kakkuvuoat auttavat sinua esimerikiksi valmistamaan täydellisen pyöreän kakun syntymäpäiville ja valmistujaisiin! Leipomisen aloittaminen on helppoa, kun tiedät omistavasi hyvät välineet. Kakkuvuokien lisäksi kannattaa katsastaa myös koristelutarvikkeet kakkuja ja muita leivonnaisia varten. Kakkuvuoan avulla saat pohjasta täydellisen ja koristeilla nostat sen vielä täysin uudelle tasolle.

Muotteja ja kakkuvuokia on useista eri materiaaleista ja monet on valmistettu käytännöllisestä sekä kestävästä silikonista. Silikonin parhaisiin puoliin kuuluu, että siitä valmistetut muotit ovat erittäin joustavia, kestävät hyvin lämpöä ja ne on helppo puhdistaa.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR