30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Valaistus/Valaisimet

Valaisimet

Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset kodin valaistukseen! Valoilla on suuri merkitys tunnelman luomisessa ja ne tuovat loppusilauksen viimeisteltyyn kotiin. Erilaisilla valoilla on helppo muunnella kodin tunnelmaa ja niiden avulla voi myös suunnata huomion tiettyihin paikkoihin kotona.
2144 osumaa / Lajittelutapa:
Phantom kattovalaisin medium - Valkoinen - Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Phantom kattovalaisin medium, Valkoinen

1 250 €
Tilaustuote
1
...
60
Sivu 1/60

Lisätietoja Valaisimet stä

Valikoimastamme löydät kaikki keittiön valaisimet, kattolampuista ja kristallikruunuista pöytälamppuihin ja pieniin valaisimiin. Olemme keränneet tänne erilaiset keittiövalaisimet monilta eri valmistajilta, joten löydät varmasti jotain, mikä sopii omaan makuusi ja kotiisi. Meillä on myös seinälamppuja, varjostimia, lattialampun jalkoja, lattialamppuja sekä monenlaisia kattovalaisimia. Pelkkä kattovalaisin harvoin riittää valaisemaan koko huoneen ja pelkän kattolampun avulla on vaikea luoda juuri sellaista tunnelmaa kuin haluat. Sitä on myös mahdoton kohdistaa vain tiettyihin alueisiin huonetta tai siirrellä. Tämän takia suosittelemmekin hankkimaan kattovalaisimen lisäksi muutaman pöytälampun ja lattialampun. Kaunis lamppu toimii myös mitä parhaimpana yksityiskohtana sisustuksessa!

Meiltä löydät esimerkiksi Design House Stockholmin suositut Block-lamput, jotka toimivat sekä valaistuksena että sisustuselementtinä. PR Home-tuotemerkiltä puolestaan löytyy laaja valikoima erilaisia koristeellisia lampunjalkoja eri väreissä ja ne voit yhdistää haluamasi lampunvarjostimen kanssa. PR Home yhdessä Normann Copenhagenin kanssa tarjoaa myös upeita ratkaisuja kattovalaisimiksi. Myös esimerkiksi led valaisin löytyy valikoimastamme jonka valo on todella tehokas. Tutki valikoimaamme rauhassa ja valitse juuri itseäsi miellyttävät valaistusratkaisut! 

Eri tilanteissa vaaditaan erilaista valaistusta - esimerkiksi työskennellessä ja ruokaa laittaessa on mukavaa, että valo on hyvä ja kirkas. Illallisella puolestaan hämärämpi valaistus luo kotoisan ja vapautuneen tunnelman ja saa kaikki viihtymään paremmin. Aamulla voi olla mukavampi heräillä pehmeässä valossa, kuin kirkkaiden spottivalojen alla.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR