30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Valaistus/Valaisimet/Pöytävalaisimet

Pöytävalaisimet

Täältä löydät kaikki modernit ja tyylikkäät pöytävalaisimet ja pöytälamput, jotka sopivat täydellisesti moderniin keittiöön ja kotiin. Pöytävalaisin sopii sekä keittiöön että olohuoneeseen, valikoimamme lamput ovat monipuolisia ja ne sopivat monenlaiseen sisustukseen ja useimpiin ympäristöihin. Kaikki valikoimamme lamput ovat myös CE-merkittyjä.
693 osumaa / Lajittelutapa:
Deluxe pöytälamppu - lämmin harmaa, messinki - Belid
Belid

Deluxe pöytälamppu, lämmin harmaa, messinki

190,59 €322 €
Varastossa
1
...
20
Sivu 1/20

Lisätietoja Pöytävalaisimet stä

Valikoimastamme löydät muotoilultaan ja kooltaan erilaisia pöytälamppuja, valikoima on laaja, jotta varmasti löytäisit etsimäsi. Lamppuvalikoimamme kaiken kaikkiaan kattaa pöytälamppujen lisäksi myös kattovalaisimet, jalkalamput ja esimerkiksi ulkovalaisimet. Jos kaipaat vaihtelua hieman useammin, meiltä löytyy myös lampunjalkoja ja lampunvarjostimia erikseen. Tällä tavoin voit joko jalkaa tai varjostinta vaihtamalla muunnella kotisi sisustusta.

Pöytävalaisin on kodin kätevämpiä lamppuja, sillä sitä voi siirrellä paikasta ja huoneesta toiseen tarpeen mukaan ja erilaisia pöytälamppuja yhdistelemällä voi muokata sekä huoneen sisustusta että tunnelmaa. Pöytälamppu toimii näppärästi myös lukulamppuna yöpöydällä tai olohuoneen nojatuolin vieressä.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR