30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Valaistus/Valaisimet/Seinävalaisimet

Seinävalaisimet

Meiltä KitchenTimelta löytyy suuri valikoima erilaisia seinälamppuja, joista monet tulvat Tanskan eturivin suunnittelijoilta. Jatkuvasti suositumpaa sisustuksessa alkaa olla rustiikkinen tyyli ja nostalgia. Tämän takia myös meiltä löytyy laaja valikoima rustiikkisia lamppuja! Löydät meiltä seinälamput monissa eri väreissä ja malleissa joten löydät varmasti jotain omalle keittiöllesi ja kodillesi sopivaa. 
297 osumaa / Lajittelutapa:
Bazar seinävalaisin - musta - By Rydéns
By Rydéns

Bazar seinävalaisin, musta

135,20 €149 €
Varastossa
1
...
9
Sivu 1/9

Lisätietoja Seinävalaisimet stä

Löydät meiltä esimerkiksi raakamessingistä, -hopeasta ja -kuparista valmistettuja lamppuja. Tällainen lamppu sopii täydellisesti esimerkiksi halliin, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Seinälamppu on erinomainen esimerkiksi oven vieressä, se valaisee huoneen heti ensiastumalta ja antaa huoneeseen lisäksi persoonallisen leiman.

Seinävalaisin ei ole pelkästään valonlähde vaan sen voi nähdä myös veistoksena tai taideteoksena, joka vaikuttaa huoneen tunnelmaan ja sisustukseen. Kodissa ja keittiössä täytyy olla erilaisia valaistusratkaisuja, sillä erilaiset tilanteet vaativat erilaista valaistusta. Tällä tavoin kotona viihtyy ja voi paremmin! Seinävalaisimet auttavat sinua näkevään kotisi paremmin joka on varsinkin talvella toivottua kun ulkona on todella pimeää. 

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR