30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Valaistus/Valaisimet/Kattovalaisimet & Riippuvalaisimet

Kattovalaisimet & Riippuvalaisimet

Kattolampun pitää olla hyvännäköinen ja hyvin valaiseva. Valikoimastamme löydät kattolamput ja plafondit jossa nämä kaksi asiaa yhdistyvät korkea laadun kanssa. Täältä löydät siis näyttävät kattovalaisimet jotka valaisevat kotisi hienolla valolla.
841 osumaa / Lajittelutapa:
Phantom kattovalaisin medium - Valkoinen - Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Phantom kattovalaisin medium, Valkoinen

1 250 €
Tilaustuote
1
...
24
Sivu 1/24

Lisätietoja Kattovalaisimet & Riippuvalaisimet stä

Löydät meiltä kattolamput eri värisinä, muotoisina ja eri materiaaleista valmistettuina. Löydät täältä myös lisätarvikkeet kuten johdot ja muut tarvittavat asiat kattolamppuihin. Näiden tuotteiden avulla kattolampun asentaminen ja ripustaminen on entistä helpompaa. Täältä löytyy myös esimerkiksi ikkunavalaisin sekä kattokruunu jos haluat oikein näyttävän kokonaisuuden.

Kattovalaisin onkin yksi kodin tärkeimmistä asioista sillä varsinkin talvella valoa tarvitsee paljon. Ilman kattolamppu onkin todella vaikea nähdä ja oikein sijoitettuna hieno kattovalaisin antaakin hienon valon koko huoneelle. Kun valitset kattolamppua, suosittelemme että valitset lamput huoneen koon mukaan. Tässä pätee sääntö, mitä pienempi huone, sitä pienempi kattolamppu tai plafondi. On myös tärkeää ajatella valon määrää lamppua valitessa. Esimerkiksi työhuoneessa on hyvä olla kirkas valo kun taas olohuoneessa hiukan himmeämpi valoa on usein hyvä. Tämä vaihtelee kuitenkin ihmisestä ihimiseen, joten valitesethan kattovalaisimen joka sopii parhaiten juuri omaan makuusi.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR