30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Sisustus/Kynttilänjalat & Kynttilälyhdyt

Kynttilänjalat & Kynttilälyhdyt

Täältä löydät kaikki lamput, kynttilänjalat ja muut valaistukseen liittyvät tuotteemme kuten kynttilät. Tuoksukynttilät ja kynttilänjalat auttavat sinua tekemään kodistasi entistä kodikkaamman ja tunnelmallisemman.
Kynttilänjalat & KynttelikötKynttilälyhdytKynttiläalustatLED-kynttilätLohkolyhdytTuoksukynttilätKynttilätAdventtikynttilänjalat ja kynttilät
2418 osumaa / Lajittelutapa:
Uyuni LED Lämpökynttilä valkoinen - Ø3,8 cm - Uyuni Lighting
Uyuni Lighting

Uyuni LED Lämpökynttilä valkoinen, Ø3,8 cm

8 €13,95 €
Varastossa
1
...
68
Sivu 1/68

Lisätietoja Kynttilänjalat & Kynttilälyhdyt stä

Kynttilät ja kynttilänjalat valikoimastamme löydät myös näyttävät kynttiläkruunut, jotka lisäävät ylellisyyden tuntua kotiisi. Kynttilänjalat sopivat hyvin sinulle, joka haluat laittaa vain muutaman kynttilän palamaan tai yhdistellä useita erilaisia kynttilöitä. Kyntteliköt ovat oikea valinta, kun haluat luoda isomman vaikutuksen pelkällä kynttilävalaistuksella. Kyntteliköt ja kynttilänjalat sopivat hyvin ruokapöytään ja luovat tunnelmaa. Ne voi myös asettaa sivupöydälle tai ikkunalaudalle. Valikoimastamme löytyy laaja kirjo kynttilöitä eri malleissa, muodoissa ja väreissä. Suosittuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Orrefors, Holmegaard sekä Erst Kirchsteiger.

Meiltä löytyy luonnollisesti myös ulkokäyttöön tarkoitettuja valoja, esimerkiksi ulkolyhtyjä sekä öljylamppuja, jotka luvoat klassisen ja elegantin tunnelman. Monet valikoimamme lyhdyt ovat tyylipuhtaita, suunnittelultaan ajattomia ja moderneja ja sopivat pohjoismaisiin koteihin.

Kynttilänjalat sopivat kaikkiin koteihin ja kynttilöistä tuleva luonnollinen valo tuo miellyttävän tunnelman. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin valaista koti syksyisenä iltana kynttilöillä ja nautiskella hyvästä ruoasta? Kynttilät sopivat kuitenkin loistavasti myös hämärtyvään kesäiltaan ja tuovat loppusilauksen Suomen yöttömiin öihin. 

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR