30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Sisustus/Kynttilänjalat & Kynttilälyhdyt/Kynttilänjalat & Kyntteliköt

Kynttilänjalat & Kyntteliköt

Täältä löydät kaikki kyntteliköt eri kokoisina ja mallisina. Kynttilänjalkaa jossa on kaksi tai enemmän haaraa kutsutaan usein kyntteliköksi.
808 osumaa / Lajittelutapa:
Festivo kynttilänjalka - 215 mm - Iittala
Iittala

Festivo kynttilänjalka, 215 mm

68 €99,90 €
Varastossa
1
...
23
Sivu 1/23

Lisätietoja Kynttilänjalat & Kyntteliköt stä

Valikoimastamme löydät hiukan pienemmät kolmehaaraiset kyntteliköt sekä isommat, jopa 7-haaraiset kyntteliköt ja candelabrat. Kynttelikkö tuo erittäin helpolla tavalla tunnelmaa kotiisi ja sen avulla voit luoda intiimin tunnelman syksyn ja talven pimeinä iltoina. Tunnelmaa tuo varsinkin kynttelikkö jonka asetat pöydän keskelle kun syöt illallista. Esimerkiksi Design house Stockholmin ja Normann Copenhagenin kyntteliköt tekevät paljon kotisi viihtyvyyden kannalta. Valikoimastamme löydät myös kynttilämansetit yksittäisille kynttilöille. Kynttelikkö tai candelabra onkin klassinen sisutuselementti jonka ostoa et varmasti kadu.

Meiltä löydät kyntteliköt, jotka on suunnitelu pöydälle asetettaviksi sekä isommat kyntteliköt, jotka kuuluu asettaa lattialle. Kaunis kynttelikkö on erittäin tunnelmallinen ja sen valo tuo ylellisen tunnelman kotiisi. Kyntteliköt sopivat kaikkiin tilaisuuksiin ja niitä voi pitää pöydällä, oli kyseessä sitten aamupala, lounas tai illallinen. Löydät täältä myös kattoon ripustettavat kyntteliköt jotka tuovat varmasti tunnelmaa kotiisi kun ripustat sen ruokapöytäsi yläpuolelle. Tämä onkin tunnelmallinen vaihtoehto perinteiselle kattolampulle.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR