30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Kynttilälyhdyt

Tästä kategoriasta löydät laajan kirjon kynttilälyhtyjä jokaiseen kotiin ja sisustustyyliin. Meiltä löydät suuri määrä erilaisia lyhtyjä, eri materiaaleissa, väreissä sekä muodoissa.
625 osumaa / Lajittelutapa:
Kastehelmi kynttilälyhty 64 mm - Sitruunankeltainen - Iittala
Iittala

Kastehelmi kynttilälyhty 64 mm, Sitruunankeltainen

16 €22,90 €
Varastossa
1
...
18
Sivu 1/18

Lisätietoja Kynttilälyhdyt stä

Sivultamme löydät tuikut ja lyhdyt, joiden suunnittelu on ajatonta ja eleganttia sekä modernia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta ja laadukkailta tuotemerkeiltä kuten Orrefors, Kosta Boda, Skultuna, Iittala sekä Holmegaard. Meiltä löytyy myös isompia lyhtyjä, jotka voi asettaa ikkunalaudalle tai lattialle ja joita voi käyttää sekä ulkona että sisällä. Iso lyhty voi olla varsinkin talvella tunnelmaa nostattava jos asetat sen kotisi ulkopuolelle. Sisustuslyhty ei siis rajoitu vaan kotiisi!

Monet lyhdyistämme kuuluvat samaan sarjaan ja niitä voikin huoletta yhdistellä keskenään eri värisarjojen kanssa luoden juuri omaa makua vastaavan ainutlaatuisen sekoituksen. Kynttilälyhdyt näyttävät hienoilta, kun ne asetetaan pareittain tai ryhmittäin ruokapöydälle, ikkunalaudalle tai esimerkiksi tarjottimelle. Toiset lyhdyt sen sijaan näyttävät hienoilta yksin ja yhdistettynä kodin muuhun sisustukseen esimerkiksi keittiössä tai olohuoneessa. Tuikut on mukava laittaa myös ulos erityisesti kesällä ja saunassa tai kylpyhuoneessakin muutama tuikku tuo ihanan rentoutuneen tunnelman. Kynttilät illallis- tai aamupalapöydässä tuovat kotoisan tunnelman ja levittävät lämpöä ja hyvää tunnelmaa ympärilleen. Kynttilälyhty ei siis ainoastaan ole kaunis sisutuselementti vaan sillä on myös käytännöllinen tehtävä. Kukapa ei siis tykkäisi tuikkulyhty kokoelmasta jonka asetat ikkunanlaudallesi tuomaan valoa ja tunnelmaa.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR