365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Tuoksukynttilät

Täältä löydät kaikki ihanat tuoksukynttilät ja hajukynttilät valikoimastamme. Meiltä löydät kaiken kevyistä tuoksukynttilöista raskaisiin aromeihin, joten löydät varmasti jotain juuri sinulle ja kodillesi sopivaa.
415 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Fraga tuoksutikut refill 100 ml - Soft Linen - Blomus
Blomus

Fraga tuoksutikut refill 100 ml, Soft Linen

19,95 €
Varastossa
1
...
12
Sivu 1/12

Lisätietoja Tuoksukynttilät stä

Kaikki valkoimamme tuoksukynttilät toimitetaan myös hienoissa purkeissa, eli kynttilät ovat tyylikkäitä vaikket polttaisikaan niitä. Löydät meiltä esimerkiksi Himlan, Sagaformin ja Ernst Kirchsteigerin tuoksukynttilät. Esimerkiksi Himlalta löydät modernit tuoksukynttilät vuodenajan mukaan. Tuoksukynttilä on täydellinen pieni lahja esimerkiksi kun olet menossa tupaantuliaisiin tai muihin juhliin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi white linen ja blue cotton tuoksut joten löydät varmasti tuoksun joka sopii parhaiten sinulle ja kodillesi. Löydät myös meiltä tuoksutikut jotka ovat hyvä vaihtoehto aromi kynttilöille. Kun käytät tuokstikkuja, sinun ei koskaan tarvitse pelätä, että unohdat kynttilät palamaan.

Sytyttämällä tuoksukynttilät et ainoastaan saa valoa vaan saat myös kodin, joka tuoksuu hyvältä. Aromikynttilöillä voi myös olla valon ja hajun lisäksi rauhoittava vaikutus joillekkin henkilöille. Löydät täältä myös hajustetikut, joiden avulla kotisti tuoksuu aina raikkaalta ja kotoisalta.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR