365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Kattaus & Tarjoilu/Viinitarvikkeet

Viinitarvikkeet

Täältä löydät viinitarvikkeet, jotka tekevät viinin nauttimisestasi entistä helpompaa ja nautinnollisempaa. Laajasta valikoimastamme löydät esimerkiksi viininjäähdyttimet, korkkiruuvit sekä lämpömittarit.
147 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Peugeot samppanjajäähdytin jäähdytysjärjestelmällä - Musta - Peugeot
Peugeot

Peugeot samppanjajäähdytin jäähdytysjärjestelmällä, Musta

71 €77,79 €
Varastossa
1
...
5
Sivu 1/5

Lisätietoja Viini- ja baaritarvikkeet stä

Korkkiruuvi puolestaan on pakollinen viinitarvike jokaisessa taloudessa. Vaikka kierrekorkki on yleinen viinipulloissa, ja toimii lähes yhtä hyvin kuin korkista tehty, on luonnokorkki erittäin yleinen viineissä. Useimmat viinipullot suljetaan luonnonkorkilla. Tiesitkö, että luonno korkit valmistetaan korkkitammen kuoren kuolleista soluista? Luonnonkorkin hyvä ominaisuus on, että ne ovat tiiviitä, kestävät kauan ja ovat maultaan neutraaleja. Korkki on joustava, sillä se koostuu 95 prosenttisesti kaasusta. Tähän perustuu myös korkin sulkumekanismi, sillä korkki painuu noin kolmanneksen halkaisijaansa pienemmäksi ja näin ollen puristuu lasia vasten ja muodostaa automaattisesti paineen, jolloin neste ei pääse vuotamaan pullosta. 

Muita tästä kategoriasta löytyviä tuotteita ovat erilaiset viini- ja samppanjajäähdyttimet, lämpömittarit sekä viinin dekantointiin tarvittavat tuotteet. Jos haluat avata samppanjapullon maailman tyylikkäimmällä tavalla, tarvitset sabrage-sapelin ja myös sen löydät täällä. Dekantoimalla puolestaan varmistat, että viini on saanut tarpeeksi happea, jotta sen aromit ja maut parhaalla mahdollisella tavalla tulevat esiin. 

Monet viinitarvikkeistamme ovat erittäin helppokäyttöisiä - jopa yksinkertaisia, mutta sitäkin tarpeellisempia. Esimerkiksi pullonsulkijat, niiden avulla saat kaiken irti juomastasi, olipa kyseessä samppanja tai viini. Korkki varjelee juoman makua ja kuplia, säilytätä juoman pullon avaamisen jälkeen sekä helpottaa juoman kaatamista laseihin. On hyvä huomioida, että avatussa pullossa miedot viinit säilyvät vain muutamia päiviä, väkevät viinit muutamia viikkoja.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR