30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Kattaus & Tarjoilu/Viinitarvikkeet/Viini-ja Samppanjajäähdyttimet

Viini-ja Samppanjajäähdyttimet

Meiltä löydät ison valikoiman viininjäähdyttimiä, jotka ovat täydellisiä, kun haluat pitää viinipullon kylmänä sen seisoessa ruokailun yhteydessä pöydällä.
43 osumaa / Lajittelutapa:
Drift kaksiseinäinen viininjäähdytin - Ruostumaton teräs - Robert Welch
Robert Welch

Drift kaksiseinäinen viininjäähdytin, Ruostumaton teräs

165 €220 €
Varastossa
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Viini-ja Samppanjajäähdyttimet stä

Viininjäähdytin pitää viinin sopivassa lämpötilassa kauan, joten jäähdyttimen ostettuasi sinun ei tarvitse huolehtia lämpimän valkoviinin tai roseeviinin nauttimisesta kauniina kesäpäivänä. Löydät viininjäähdyttimet ja viinicoolerit monissa eri väreissä, joten voit ostaa viinijäähdyttimet, jotka sopivat omaan sisustukseesi tai makuusi. Tämä on myös hauska tuliainen ystävälle, jonka tiedät nauttivan viinistä.

Kukapa haluaisi nauttia liian lämpimästä viinistä? Väärä lämpötila esimerkiksi valkoviinissä voi pilata koko viinin aromit ja maun ja samalla myös ruokailun jonka ansiosta viinijäähdytin on oiva ratkaisu. Löydät meiltä myös viininjäähdytyspussit, joiden avulla voit säilyttää pullon viileänä, kun kannat sen mukanasi esimerkiksi mennessäsi vieraaksi illalliselle, etkä halua, että tuliaisviinisi lämpenee matkan aikana. Viininjäähdytyspussit ovat myös käteviä kesällä esimerkiksi, kun olet menossa piknikille tai kun haluat lähteä veneilemään merelle. Voit ottaa viinin jääkaapista, laittaa sen jäähdytyspussiin ja kun saavut piknikpaikalle tai tulee aika nauttia viiniä ruoan kera, on juoma yhä täydellisen viileää! Tämä on oikea unelma ratkaisu kesäkuumille päiville.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR