30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Kattaus & Tarjoilu/Viinitarvikkeet/Samppanjajäähdyttimet

Samppanjajäähdyttimet

Täältä löydät kaikki samppanjanjäädyttimet valikoimastamme.
44 osumaa / Lajittelutapa:
Drift kaksiseinäinen viininjäähdytin - Ruostumaton teräs - Robert Welch
Robert Welch

Drift kaksiseinäinen viininjäähdytin, Ruostumaton teräs

165 €220 €
Tulossa meille
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Samppanjajäähdyttimet stä

Erityisesti juhlissa ja isomman joukon illanvietoissa samppanjanjäähdytin on kätevä. Sen ansiosta juhlien emännän tai isännän ei tarvitse huolehtia juomien lämpötilasta tai olla koko ajan täyttämässä pöytää tai vieraiden laseja. Samppanjajäähdytin toimii loistava elementtinä juhlissa ja tuo tietynlaista tunnelmaa.

Meiltä löydät monta eri mallia ja kokoa, joten juuri sinulle sopiva samppanjajäähdytin tai samppanjacooleri löytyy helposti. Champagnejäähdytin toimii oivallisesti myös viineille ja jos jäähdytintä ei juuri tietyllä hetkellä tarvita, toimii se silloin osana kodin tai keittiön sisustusta.

Mikä näyttää paremmalta, kuin kylmä samppanjapullo kuumana kesäpäivänä? Laita samppanja tai viini kätevästi kylmenemään hienoon samppanjajäähdyttimeen esimerkiksi lämpimänä kesäpäivänä ja voit helposti tarjoilla kesäillan juoman juuri sopivan viileänä. Samppanjajäähdytin on iso kulho, jonka täytät jäillä ja jonne laitat pullot kylmenemään. Samppanjajäähdyttimet voi pitää myös koko ruokailun ajan pöydällä, joten lasien täyttö sujuu kätevästi ilman ylimääräistä liikkumista. Jos tarjolla ei ole samppanjaa tai kuohuviiniä, mikään ei estä käyttämästä jäähdytintä viinille tai virvoitusjuomille. Täytä jäähdytin juuri niillä juomatölkeillä ja pulloilla, joita haluat tarjoilla, ja luot takuuvarmasti näyttävän juomapöydän.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR