365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Tuotteet
Muut
Kirjaudu sisään
Valurautapata 5 L, Valkea Nordwik

Valurautapata 5 L
Valkea

99 €
109,75 €(-10%)
Tilaustuote, tulossa varastoomme syyskuu 2024
Ilmainen toimitus yli 89€ tilauksille

Hyvä tietää

  • Klassinen pohjoismainen pata
  • Sopii sekä pienempien että suurempien annosten valmistamiseen
  • Vahvat sivukahvat
  • Sopii kaikille hellatyypeille, myös Induktioliedelle
  • Kestää konepesun

Kuvaus

Pata monen vuoden kokkausiloon
Emaloidulla valurautapadalla on pitkä historia, sillä se on ollut keskeinen osa skandinaavista keittiötä koko 1900-luvun ajan. Paksu valurauta kestää ja jakaa lämmön tasaisesti. Kova emali toimii esteenä rautaa vasten ja antaa padalle keston ruostetta vastaan. Nämä ominaisuudet tekevät padasta monille itsestään selvän valinnan erilaisten ruokalajien valmistukseen. Luotettava työväline on valmis auttamaan sinua herkullisten pataruokien ja keittojen valmistuksessa useiden vuosien ajan. Nordwikin padan viiden litran vetoisuus tekee siitä sopivan kokkaamiseen koko perheelle. 
Käyttömahdollisuudet
Kannen nuppi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kokonaisuudessaan pata on valmistettu valuraudasta ja emalista. Tämän ansiosta sekä pata että sen kansi kestävät korkeita lämpötiloja, mikä mahdollistaa ongelmattoman käytön sekä hellalla että uunissa. Ruskista sipulia, lihaa ja kasviksia suuressa määrässä voita suoraan padassa lisätäksesi sitten eri ainesosia. Emaloitu ulkopinta ehkäisee valuraudan reagointia ainesosien kanssa ja vältyt raudan sivumaulta silloinkin, kun haudutat jotakin uunissa kauan. Kannen alapinta on varustettu kohokuviolla, joka edistää höyryn tiivistymistä vesipisaroiksi, jotka tippuvat taikaisin pataan sen sijaan, että ne haihtuisivat, mikä on eduksi pitkään haudutettaville pataruoille.
Voidaan käyttää kaikille lämmönlähteille mukaan lukien induktioliedet.
Nopea lämpötilannousu, joka on mahdollista induktioliesille, voi vahingoittaa emalointia, joten nosta lämpöä varoen ja vältä kääntämästä levyä maksimiteholla alusta alkaen.
Puhdistus
Pata kestää konepesua, mutta suosittelemme käsinpesua kauniin kiillon säilyttämiseksi ajan saatossa. Emali voi olla herkkä nopeille lämmönmuutoksille ja padan jäähtymistä on siksi odotettava hiukan ennen kuin se puhdistetaan.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Mitat

  • Leveys (cm)26

Toiset katsoivat myös näitä tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR