30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Tuotteet
Muut
Kirjaudu sisään
Cobra aterinsetti ruostumatton teräs, 16 osaa Georg JensenCobra aterinsetti ruostumatton teräs, 16 osaa Georg JensenCobra aterinsetti ruostumatton teräs, 16 osaa Georg JensenCobra aterinsetti ruostumatton teräs, 16 osaa Georg JensenCobra aterinsetti ruostumatton teräs, 16 osaa Georg Jensen
Cobra aterinsetti ruostumatton teräs - 16 osaa - Georg Jensen
Cobra aterinsetti ruostumatton teräs - 16 osaa - Georg Jensen
Cobra aterinsetti ruostumatton teräs - 16 osaa - Georg Jensen
Cobra aterinsetti ruostumatton teräs - 16 osaa - Georg Jensen
Cobra aterinsetti ruostumatton teräs - 16 osaa - Georg Jensen

Cobra aterinsetti ruostumatton teräs
16 osaa

243 €
289 €
Varastossa, voidaan toimittaa välittömästi
Ilmainen toimitus Suomi

Kuvaus

Georg Jensen Cobra - Eleganssia ja toiminnallisuutta harmoniassa

Anna jokaiselle ateriallesi annos sublimea kauneutta ja tyylikästä toiminnallisuutta Georg Jensen Cobran kiiltävän ruostumattomasta teräksestä valmistetulla aterimilla. Tämä ylellinen aterinsetti on hienostunut lisäys ikoniseen Cobra-kokoelmaan ja heijastaa suunnittelija Constantin Wortmannin leikkisää näkemystä designista.

Aterinsetti vangitsee tunnetun Cobra-kokoelman lainehtivan ja tunnusomaisen muotoilun ytimen. Suunnittelija Constantin Wortmannin filosofia siitä, ettei designia tulisi koskaan ottaa liian vakavasti, on ilmeinen jokaisessa aterimessa, mukaan lukien tässä uusimmassa lisäyksessä kokoelmaan. Tässä yhdistyvät estetiikka ja ergonomia tavalla, johon vain Georg Jensen pystyy.

Tämä setti sisältää neljä haarukkaa, neljä veistä, neljä ruokalusikkaa ja neljä teelusikkaa - täydellinen ensemble, joka täydentää ateriasi tyylikkyydellä ja toiminnallisuudella. Tyylikkäät aterimet eivät ole vain ilo käyttää, vaan ne ovat myös kaunis yksityiskohta pöydälläsi.

Korkealaatuinen ruostumaton teräs antaa aterimille kiiltävän ja kestävän pinnan, joka säilyttää loistonsa ajan myötä. Lisäksi aterimet ovat tarpeeksi kestäviä konepesua varten, joten voit nauttia niiden kauneudesta ilman ylimääräistä vaivaa.

Georg Jensen Cobra -aterimet ovat kunnianosoitus muodon ja toiminnan, esteettisyyden ja mukavuuden yhdistelmälle. Jokainen suupala tulee olemaan makuelämys ja jokainen hetki pöydän ääressä juhla kauneudelle ja eleganssille. Anna tämän aterinsetin olla symboli valinnallesi ajattomalle muotoilulle ja käytännölliselle eleganssille jokaisella aterialla.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

 • TuotemerkkiGeorg Jensen
 • SarjaGeorg Jensen Cobra
 • Tuotenumero587539-01
 • Määrä16 osaa
 • MateriaalitRuostumaton teräs
 • Bruttopaino (kg)1,43
 • Sisältyvät osat4 kpl ruokaveitsi: 23 cm
  4 kpl ruokahaarukka: 20 cm
  4 kpl ruokalusikka: 20 cm
  4 kpl teelusikka: 13,7 cm
 • Hoito-ohjeKestää konepesun, mutta pidemmän käyttöiän varmistamiseksi suosittelemme käsinpesua

Toiset katsoivat myös näitä tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR