30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Kokkiveitset

Jokaisessa keittiössä pitää olla toimivat kokkiveitset! Kokkiveitsellä voit leikata, pilkkoa sekä kuutioida useimpia raaka-aineita, joten kokkiveitset ovat erittäin monikäyttöisiä
157 osumaa / Lajittelutapa:
Global G-2 -kokkiveitsi 20 cm - ruostumaton teräs - Global
Global

Global G-2 -kokkiveitsi 20 cm, ruostumaton teräs

78,35 €135 €
Varastossa
ALE
-42%
1
...
5
Sivu 1/5

Lisätietoja Kokkiveitset stä

Kokkiveitsi on erittäin suosittu veitsimalli, sillä se on todella monikäyttöinen. Olitpa sitten etsimässä eurooppalaista, keraamista tai japanilaista veistä, jokaisesta veitsestä löytyy useita eri malleja. Voit valita kokkiveitset, jotka sopivat yhteen muiden keittiötarvikkeittesi kanssa, sillä kahvoja on saatavilla erivärisinä sekä eri materiaaleissa. Kokkiveitset ovat myös hyvä sijoitus keittiöösi, sillä laadukkaat kokkiveitset eivät ainoastaan helpota ruoanlaittoasi vaan ne kestävät todella kauan, jos niistä pidetään huolta oikealla tavalla. Kokkiveitsi on täydellinen ensimmäinen veitsi keittiöösi, sillä sen avulla pärjäät pitkään!

Meiltä löydät esimerkiksi seuraavat tuotteet: Satake kokkiveitsi, Victorinox kokkiveitsi, Zwiling kokkiveitsi sekä japanilainen kokkiveitsi.

Kokkiveitsen terät ovat usein ohuita, jotta ne olisivat mahdollisimman teräviä - tämän takia kokkiveitset eivät esimerkiksi sovellu erittäin kovien raaka-aineiden leikkaamiseen. Kokkiveitsen valinnan ratkaisee kätesi koko, käyttötarkoitus ja se, miten paljon aikaa veitsen huoltamiseen olet valmis käyttämään. 

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR