Saa ensimmäisenä valikoidut alennukset ja vinkit keittiöön
*Alennuskoodi on henkilökohtainen ja voimassa ainoastaan yli 59€ ostoksissa. Rekisteröitymällä hyväksyt valikoitujen tarjousten & ruoanlaittovinkkien vastaanottamisen sähköpostin ja tekstiviestien välityksellä KitchenTimelta. Voit peruuttaa uutiskirjeen koska tahansa.
Liitymme KitchenTimeen! Kiitämme Makujakaupan vuosistamme ja odotamme innolla muuttoa. Löydät saman, kattavan valikoiman keittiö- ja leivontatarvikkeita KitchenTimelta jo nyt!
Oletko varma, että haluat tyhjentää ostoskorin?
Nykyinen ostoskorisi poistetaan, jos päätät jatkaa näiden tuotteiden kanssa
Sous vide on ranskaa, ja tarkoittaa "tyhjiössä". Sous vide menetelmällä ruoka valmistetaan matalassa, tarkasti kontrolloidussa lämpötilassa tyhjiöpakattuna. Oikeanlaisilla laitteilla ja pienelläkin määrällä tietoa voi valmistaa aina herkullista ruokaa turvallisella tavalla.
Sous viden suurin etu perinteiseen ruoanlaittoon verrattuna on, että herkempien ruokien onnistuminen ei ole kiinni paistinpannun lämpötilasta tai tarkasta ajotuksesta. Kypsentämällä sous vide laitteella, myös monet raaka-aineet säilyttävät makunsa ja ominaisuutensa paremmin ja ovat näin ollen herkullisempia. Sous vide menetelmällä ruokaa valmistettaessa kokilla on tarkempi kontrolli ruoan mausta ja koostumuksesta. Kun teet ruokaa sous vide menetelmällä, vesihaude lämmitetään tarkkaan lämpötilaan jonka ansiosta ruoka kypsyy todella tasaisesti. Sous vide kone antaa siis myös hiukan anteeksi, koska kone lämmittää veden todella tarkasti joten sinun ei itse tarvitse mitata lämpötilaa. Tämän ansiosta ruoka on moninkerroin mehukkaampaa kun esimerkiksi paistinpannulla paistettu pihvi. Sous vide menetelmän isähahmo on Georges Pralus joka keksi ruoanlaittotavan 1970-luvulla Ranskassa.
Täältä löydät siis kaiken tarvittavan, jotta voit valmistaa ruokaa sous vide menetelmällä. Kun teet ruokaa sous vide tyyliin on tärkeää, että omistat vakuumipakkaajan. Sous vide laite siis edellyttää, että raaka-aineet ovat vakuumipakattuja.