365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Tuotteet
Muut
Kirjaudu sisään
Easy  sähkövatkain, Valkea Wilfa

Easy sähkövatkain
Valkea

46 €
50,25 €
Varastossa, voidaan toimittaa välittömästi
Toimitus: Suomi: 5,90 €

Kuvaus

Suunniteltu Pohjoismaiseen keittiöön! Tämä on tehokas 350 W tehoinen sähkövatkain, jossa on useita nopeusasetuksia. Kun et käytä vatkainta, voit kätevästi säilyttää vatkauspäät itse laitteessa, joten tiedät aina missä ne ovat.

EASY SÄHKÖVATKAIN

Easy sähkövatkain on tehokas, ergonominen, käytännöllinen, nopea ja helppo käyttää – täydellinen yhdistelmä laatua ja tehokkuutta.

Vahva moottori täydellisiä tuloksia varten

Easyssa on tehokas 350 W moottori, joka saavuttaa hiljaisella ja vahvalla moottorillaan täydellisiä tuloksia sekä leivonnassa että ruoanlaitossa.

5 nopeutta

Hallitse nopeutta ja ohjaa sitä helposti nopeudensäätimellä. Viiden eri nopeuden ansiosta löydät aina optimaalisen nopeuden eri resepteille – aina ainesosien hitaasta sekoittamisesta nopeaan kananmunien vatkaukseen korkeimmalla nopeudella. Boost-painike antaa maksiminopeuden tarvittaessa.

Ergonominen muotoilu

Nauti helppokäyttöisyydestä: Kahva on ergonomista muotoilua ja kevyt paino tekee vatkaamisesta helppoa ilman, että kätesi väsyy.

Helppokäyttöinen

Helpot kiinnittää, helpot irrottaa. Painikkeen painalluksella vatkauspäät irtoavat nopeasti ja sujuvasti. Vatkauspäillä voit muun muassa vatkata kuorrutteen, marenkin, kerman ja kakun taikinan.

Fiksu säilytys

Easy sähkövatkaimessa voit helposti kiinnittää vatkauspäät suoraan vatkaimen kylkeen, kun et käytä niitä. Tällä tavalla tiedät aina missä ne ovat, etkä joudu etsimään niitä kaapista.

Pohjoismainen muotoilu

Tämä sähkövatkain on suunniteltu ja kehitetty Norjassa Pohjoismaista keittiötä varten.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

  • TuotemerkkiWilfa
  • Tuotenumero611587-01
  • Määrä1 kpl
  • MateriaalitRuostumaton teräs

Tekniset tiedot

  • Wattia350

Toiset katsoivat myös näitä tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR