30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Tuotteet
Muut
Kirjaudu sisään
CM7T-125 Performance kahvinkeitin 1,25 l, Hopea Wilfa

CM7T-125 Performance kahvinkeitin 1,25 l
Hopea

( 5 )
239 €
258,25 €
Varastossa, voidaan toimittaa välittömästi
Ilmainen toimitus Suomi

Kuvaus

PERFORMANCE TITANIUM - POHJOISMAISILLE MAKUMIELTYMYKSILLE

Performance on kehitetty Norjassa - tulos on kahvinkeitin, joka uudelleenluo ja kehittää pohjoismaista kahvikulttuuria, ja jossa jokainen yksityiskohta on niin tarkasti harkittu, että mietit, miksi kukaan ei ole ajatellut sitä aikaisemmin.

Täydellinen lämpötila – Precision High-brewing System

Performance keittimessä kahvi keitetään optimaalisella veden lämpötilalla koko keittoprosessin ajan kiitos edistyneen, tarkan keittojärjestelmän. Monia menestystekijöitä tarvitaan täydellisen kahvin keittämiseen, ja oikea lämpötila on yksi niistä. Toisin kuin useimmat muut kahvinkeittimet, Performance pitää lämpötilan optimaalisen 92-96 º C – ensimmäisestä tippasta viimeiseen.

Uniikki teknologia

Vedenpumppu tyhjentää kaiken veden keittimestä jokaisen keittokerran jälkeen varmistaen, että keität aina kahvia tuoreella, happirikkaalla ja puhtaalla vedellä.

Irrotettava vesisäiliö – aina puhdasta vettä

Hyvä kahvi alkaa puhtaasta, raikkaasta vedestä. Siksi Performance on varustettu irrotettavalla vesisäiliöllä, joka on helppo täyttää ja puhdistaa. Annostele vastajauhetut pavut suhteessa vesimäärään, joka on merkitty vesisäiliöön, ja nauti täydellisesti keitetystä kahvista. Joka kerta.

Hyväksytty European Coffee Brewing Centressä

Performance on hyväksytty ECBC:ssä, joka asettaa vaatimuksia muun muassa veden lämpötilalle ja kontaktiajalle. Saadaksesi maksimaalisen määrän makuja ja aromeja kahvista, on ehdottoman välttämätöntä, että kahvinkeitin työskentelee oikealla veden lämpötilalla alusta alkaen. Samalla on tärkeää, että vesi ei kulje liian nopeasti tai hitaasti kahvijauheen läpi. Pienet poikkeamat tässä voivat johtaa nopeasti joko happamaan tai kitkerään kahviin.

Virtauksensäätö

Säädettävän virtauksensäädön avulla voit helposti säätää veden ja kahvin kosketusaikaa säätämällä, kuinka nopeasti vesi virtaa suodatintelineen läpi. Näin voit helposti keittää yhden kupin kahvia samalla tuloksella kuin jos olisit keittänyt täyden kannullisen.

Tasainen levitys

Kaikki kahvisi maut hyödynnetään täysin ainutlaatuisen levityspään avulla, joka levittää veden tasaisesti kahvin yli.

Puhdistusindikaattori

Kahvinkeitin muistuttaa sinua, kun on aika puhdistaa. Kun start-/stop-nappulan valo alkaa vilkkua hitaasti, kahvinkeitin osoittaa, että puhdistus on suositeltavaa.

Vinkkejä

Hyvän kahvin ei pitäisi olla harvojen herkkua! Hyvän kahvin salaisuus on oikea suhde hyvän kahvin ja tarkan keittämisen välillä. Muista siis punnita vastajauhettu kahvi ja käyttää aina tuoretta, kylmää ja happirikasta vettä.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

  • TuotemerkkiWilfa
  • Tuotenumero611582-01
  • Määrä1 kpl
  • MateriaalitRuostumaton teräs

Mitat

  • Pituus (cm)23
  • Leveys (cm)42
  • Korkeus (cm)41
  • Tilavuus (cl)125

Tekniset tiedot

  • Wattia1800

Arvostelut

Toiset katsoivat myös näitä tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR