30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Keittiökoneet/Kahvikoneet/Kahvinkeittimet

Kahvinkeittimet

Jos juot kahvia päivittäin tiedät, että kahvinkeittimellä on väliä ja sen laadun huomaa. Kitchentime tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kahvinkeittimiä, jotta kahvi maistuisi parhaalta mahdolliselta.
80 osumaa / Lajittelutapa:
CM7T-125 performance kahvinkeitin 1,25 L - Hopea - Wilfa
Wilfa

CM7T-125 performance kahvinkeitin 1,25 L, Hopea

233,62 €258,25 €
Varastossa
1
...
3
Sivu 1/3

Lisätietoja Kahvinkeittimet stä

Monelle kahvi on ehdoton asia joka aamu, eikä päivää voi aloittaa ilman kupillista kahvia. Aamulla on myös hyvä aika latautua ennen päivän menoja ja rauhoittua hetki kahvin ja päivän lehden äärellä. Tai mitäpä olisi päivä maalla tai purjeveneellä ilman kunnon kahvia! Kahvinkeittimen tärkeyttä ei usein huomaa, ennen kuin sitä joku aamu ei olekaan käytössä tai jos yövyt ystävän luona, jolla ei ole kahvinkeitintä. Kahvinkeittimeen on myös hyvä panostaa, sillä jos juot kahvia, käytät sitä päivittäin! 

Löydät meiltä tavalliset kahvinkeittimet sekä myös pressopannut, mikäli ne sopivat sinulle paremmin. Eri mallien lisäksi löydät myös kahvinkeittimet eri väreissä, jotta löydät jotain, joka sopii hyvin keittiöösi. Kahvinkeitin toimii myös keittiön sisustuselementtinä, joten hanki sellainen yksilö, joka ilahduttaa sinua joka aamu!

Meillä on tavallisten kahvinkeittimien lisäksi tuplakeittimiä sekä termoskannukahvinkeittimiä. Kahvinkeitin tai kahvikone on hyvä olla jokaisessa keittiössä, vaikka et olisikaan kahvin ystävä, sillä vieraasi varmasti arvostavat hyvää kahvia ruokailun jälkeen.

Suositut suodattimet

-

torstai 7. maaliskuuta 2024
Kansainvälinen kahvipäivä 1.10.
Oppaat

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR