365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Tuotteet
Muut
Kirjaudu sisään
Aroma Select kahvinkeitin KA, Ruostumaton teräs Severin

Aroma Select kahvinkeitin KA
Ruostumaton teräs

70 €
77,70 €
Varastossa, voidaan toimittaa välittömästi
Ilmainen toimitus yli 89€ tilauksille

Kuvaus

Severiniltä tuleva moderni design-kahvinkeitin ruostumattomasta teräksestä. Keittimellä on 1000W tehon ja se keittää jopa 10 kupillista kahvia. Kahvinkeittimessä on heilurisuodatin, jossa on tilaa 1x4-kokoiselle suodattimelle.

Auto-off
Kahvinkeitin on varustettu auto-off-toiminnolla, mikä tarkoittaa, että se sammuu automaattisesti jonkin ajan kuluttua. Sinun ei siis tarvitse murehtia aamulla lähtiessäsi kodistasi, jos unohdit sammuttaa kahvinkeittimen.

Aroma select
Aroma select -toiminnon avulla voit helposti säätää haluamasi kahvin vahvuuden. Käytät tätä toimintoa kääntämällä keittimen keskellä olevaa nuppia. Täydellinen toiminto sinulle, joka haluat vaihdella kahvisi voimakkuutta.

Älykäs ajastustoiminto
Kahvinkeittimen ajastustoiminto antaa sinun asettaa ajastimen milloin haluat kahvisi valmistuvan! Ehkä haluat herätä kupilliseen tuoretta kahvia tai haluat, että kahvi on valmista kun tulet pitkän työpäivän jälkeen kotiin. Kahvinkeittimen älykäs ajastustoiminto antaa sinun päättää, milloin se käynnistyy, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on ladata keitin!

Puhdistustoiminto
Keittimessä on älykäs puhdistustoiminto, joten voit helposti puhdistaa kahvinkeittimesi. Puhdista keittimesi säännöllisesti maksimaalisen toiminnan takaamiseksi.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

  • TuotemerkkiSeverin
  • Tuotenumero610370-01
  • Määrä1 kpl
  • MateriaalitMetali, muovi

Mitat

  • Pituus (cm)26
  • Leveys (cm)29,5
  • Korkeus (cm)38

Toiset katsoivat myös näitä tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR