30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Tuotteet
Muut
Kirjaudu sisään

JULISTA JUHANNUSTA 10-50% alennus melkein kaikesta | 08:59:22

Oyster kulho Ø24 cm, valkoinen MateusOyster kulho Ø24 cm, valkoinen MateusOyster kulho Ø24 cm, valkoinen MateusOyster kulho Ø24 cm, valkoinen MateusOyster kulho Ø24 cm, valkoinen MateusOyster kulho Ø24 cm, valkoinen MateusOyster kulho Ø24 cm, valkoinen MateusOyster kulho Ø24 cm, valkoinen Mateus
Oyster kulho Ø24 cm - valkoinen - Mateus
Oyster kulho Ø24 cm - valkoinen - Mateus
Oyster kulho Ø24 cm - valkoinen - Mateus
Oyster kulho Ø24 cm - valkoinen - Mateus
Oyster kulho Ø24 cm - valkoinen - Mateus
Oyster kulho Ø24 cm - valkoinen - Mateus
Oyster kulho Ø24 cm - valkoinen - Mateus
Oyster kulho Ø24 cm - valkoinen - Mateus

Oyster kulho Ø24 cm
valkoinen

56,50 €
Varastossa, voidaan toimittaa välittömästi
Toimitus: Suomi: 5,90 €

Kuvaus

Tutustu luonnon kauneuteen ja luo ainutlaatuinen ja romanttinen kattaus Mateus Oyster -sarjan avulla!

Nämä tuotteet ovat saaneet inspiraationsa meren aalloista, simpukoista ja oistereista ja hehkuttavat pehmeitä ja iloisia muotoja, joita luonto tarjoaa. Sopivia joka tilanteeseen, nämä käsintehdyt keramiikkatuotteet täydentävät täydellisesti Mateusin muuta valikoimaa. Mateus Oyster -sarja on saatavilla useissa väreissä, joiden avulla voit luoda oman persoonallisen kattauksesi. Jokaisen tuotteen lämpimät ja romanttiset sävyt luovat kutsuvan ilmapiirin ja tekevät jokaisesta ateriasta mieleenpainuvan kokemuksen.

Näillä kauniilla käsintehdyillä keramiikkatuotteilla voit luoda taianomaisen ja henkilökohtaisen kattauksen, joka tekee vaikutuksen vieraisiisi. Mateus Oyster -sarjan lasitettu pinta on saanut eloa käsinmaalatuista siveltimenvedoista, jotka antavat jokaiselle kulholle oman uniikin luonteensa. Jokainen tuote on oma taideteoksensa ja kantaa mukanaan osaa käsityön historiasta.

Pehmeä muotokieli, joka on saanut inspiraationsa meren aalloista, simpukoista ja oistereista, antaa liikkeen ja kauneuden tunteen kattaukseesi. Jokainen kulho on suunniteltu täydellisellä tasapainolla leikkisyyden ja tyylikkyyden välillä, ja kosketeltava pinta kantaa mukanaan jokaisen siveltimenvedon persoonallisuutta.

Kerää koko Mateus Oyster -sarja suosikkivärissäsi tai kokeile eriväristen ja -sarjojen sekoittamista Mateusilta. Luo visuaalinen juhla silmälle yhdistämällä pehmeät aaltojen muodot muihin kauniisiin keramiikkatuotteisiin. Anna itsellesi lupa tutkia luovuuttasi ja luoda ainutlaatuinen ja henkilökohtainen tyyli ruokapöytääsi.

Mateus Oyster -sarja on paljon enemmän kuin vain keramiikkatuotteita - se on matka läpi luonnon kauneuden ja kunnianosoitus elämän hyville asioille.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

 • TuotemerkkiMateus
 • SarjaMateus Oyster
 • Tuotenumero37139-06
 • Määrä1 kpl
 • MateriaalitMateriaalit: Keramiikka Viimeistely: Lasitettu
 • ValmistusTuote on valmistettu ja maalattu käsin Portugalissa. Valmistusprosessin ansiosta jokainen tuote on täysin uniikki.
 • Bruttopaino (kg)0,62
 • Hoito-ohjeKonepesun kestävä. Mikroaaltouunin kestävä Kestää pakastuksen Ei uuninkestävä Vältä tuotteen sijoittamista suoraan pinnoille jotka ovat kosteudelle herkkiä, koska se saattaa jättää tahroja pinnalle. Älä liota. Tummia läiskiä saattaa ilmaantua, mikä johtuu ruostumattomasta teräksestä. Huuhteluaineen käyttö tekee keramiikasta vähemmän herkän näille läiskille. Nämä metallijäljet voidaan tavallisesti poistaa hankaamalla kevyesti kiillotusaineella.
 • Max. pesulämpötila °C70

Mitat

 • Halkaisija (cm)24
 • Korkeus (cm)5
 • Tilavuus (cl)90

Toiset katsoivat myös näitä tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR