30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Syvät lautaset

Täältä löydät kaikki syvät lautaset valikoimastamme. Syvät lautaset ovat täydellisiä, kun tarjoilet keittoa tai ruokaa kastikkeen kera.
503 osumaa / Lajittelutapa:
Siirtolapuutarha syvä lautanen Ø 20 cm - musta-valkoinen - Marimekko
Marimekko

Siirtolapuutarha syvä lautanen Ø 20 cm, musta-valkoinen

18 €32 €
Varastossa
KAMPANJAT
1
...
14
Sivu 1/14

Lisätietoja Syvät lautaset stä

Oikeiden lautasten avulla nostat ruokasi uudelle tasolle ja nopeastikin tehty pasta-annos tai keitto voi näyttää erittäin hienolta. Tähän tarkoitukseen vaikoimastamme löytyy tietenkin pastalautanen sekä keittolautanen.

Lautasten väri on tietenkin tärkeä asia ja tarjoammekin kaikkea klassisista valkoisista lautasista värikkäisiin lautasiin, joiden avulla voit elävöittää kattaustasi. Kaunis kattaushan on puoli ruokaa, joten itse asiassa iso ja värikäs syvä lautanen voi jopa tehostaa yksinkertaisenkin ruuan makunautintoa. Jos makusi taas on klassisempi, voit valita valkoiset lautaset, jotka puolestaan tehostavat ruoan lunnollisia värejä ja lisäävät ruokailoa.

Valikoimastamme löydät syviä lautasia eri kokoisina ja värisinä, joten löydät varmasti jotain, mikä sopii juuri sinulle. Voit myös halutessasi käyttää tavallisia lautasia syvien alla, jos haluat luoda näyttävän lopputuloksen illallisen aikana. Ruoanlaittotaito ei ole ainoa taito, mitä tarvitaan hyvän aterian, päivällisen tai illallisen tarjoamiseksi. Heti toisella sijalla tulevat nimittäin kattaus- ja tarjoilutaidot! Ulkonäkö on puoliruokaa, joten kattaukseen ja erilaisiin lautasiin, tarjoiluastioihin sekä aterimiin kannattaa kiinnittää huomiota. Tämä ei tarkoita pelkästään juhlia ja ilanviettoja, vaan myös arkena on mukava kattaa pöytä kauniilla, yhteen sopivilla lautasilla. 

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR