30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Tuotteet
Muut
Kirjaudu sisään
Bernadotte lautanen Ø17 cm, Valkoinen Georg Jensen
Bernadotte lautanen Ø17 cm, Valkoinen Georg Jensen
Bernadotte lautanen Ø17 cm, Valkoinen Georg Jensen
Bernadotte lautanen Ø17 cm - Valkoinen - Georg Jensen
Bernadotte lautanen Ø17 cm - Valkoinen - Georg Jensen
Bernadotte lautanen Ø17 cm - Valkoinen - Georg Jensen

Bernadotte lautanen Ø17 cm
Valkoinen

26,48 €
29 €
Tulossa meille, tulossa varastoomme syyskuu 2024
Toimitus: Suomi: 5,90 €

Kuvaus

Tutustu maku- ja estetiikkamaailmaan Bernadotten valkoisen jälkiruokalautasen avulla. Tämä monipuolinen lautanen Bernadotte-kokoelmasta on paitsi täydellinen kakkulautanen, myös ihanteellinen leipäviipaleiden tai pienien salaattien tarjoiluun tyylikkyyden vivahteella.

Jokainen tämän jälkiruokalautasen osa-alue kunnioittaa muotoilun taituruutta, joka on saanut vaikutteita Sigvard Bernadotten tunnistettavasta uritetusta allekirjoitussuunnittelusta Georg Jensenille. Hienovarainen tekstuuri tuo mieleen perinteen ja moderniuden, luoden harmonian menneisyyden ja nykyisyyden välille. Sen minimalistinen tyyli luo rauhallisen ja elegantin vaikutelman ruoan esitykselle.

Huolella ja tarkkuudella valmistettu lautanen edustaa sekä muotoilun että toimivuuden parhaita puolia. Kaunis, kiiltävä valkoinen posliini luo puhdasta ja ajatonta tunnelmaa ruokailuelämykseesi. Monipuolinen koko tekee siitä helpon tarjota kaikkea ihastuttavista jälkiruoista pienten alkupalojen tarjoiluun tyylikkään elegantilla otteella.

Olipa kyseessä sitten kaunis kakkupala, raikas leipäviipale tai taidokas salaatti, Bernadotte-lautanen on täydellinen kumppani. Sen käytännöllisyys korostuu sen kyvyssä kestää astianpesukoneen, joten voit nauttia sekä kauneudesta että käytettävyydestä vaivattomasti.

Lopuksi, anna Bernadotte-astiasarjan olla osa ruokailuhetkiäsi ja tuo niihin ripaus ajatonta eleganssia ja tyyliä. Tutustu makujen maailmaan ja anna Georg Jensenin suunnitteluperinteen nostaa ruokailukokemuksesi uudelle tasolle.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Mitat

  • Halkaisija (cm)17
  • Korkeus (cm)2

Toiset katsoivat myös näitä tuotteita

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR