30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Asetit

Täältä löydät kaikki asetit valikoimastamme. Asetti on täydellinen lautanen, kun haluat esimerkiksi tarjoilla alku- tai jälkiruokaa tai salaattia ja miksi se ei sopisi myös aamupalaleivälle.
1108 osumaa / Lajittelutapa:
Räsymatto lautanen Ø 20 cm - musta-valkoinen - Marimekko
Marimekko

Räsymatto lautanen Ø 20 cm, musta-valkoinen

17 €27 €
Varastossa
KAMPANJAT
1
...
31
Sivu 1/31

Lisätietoja Asetit stä

Asetin voi kahvikuppiin nähden asettaa kolmella eri tavalla. Tässäkin voit soveltaa oman makusi mukaan ja tietyisti kahviseuran huomioiden - jos kahville on tulossa hyviä ystäviäsi, voit huoletta sekoittaa kuppeja ja asetteja sekä niiden paikkaa pöydälle. Jos taas tiedossa on koko suvun kahvitus ja joukossa myös paljon vanhempia sukulaisia, on ehkä kätevintä kattaa pöytä jotakuinkin etikettisääntöjen mukaan - tämä helpottaa kaikkia hahmottamaan kattauksen sekä omat aterimet ja astiat.

Joten, kolme tapaa kattaa kahviporsliinit:

1. Asetti katetaan kahvikupin alle.

2. Asetti katetaan ylös vasemmalle voileipälautasen tapaan, jolloin oikean käden hiha ei sotkeudu, kun halutaan ojentaa oikea käsi kohti juomalasia, jonka paikka perinteisesti on oikealla ylhäällä.

3. Asetti on edessä keskellä ja kahvikuppi oikealla puolella kello kahdessa. Servietillä on tällöin paikka vasemmalla ja kakkuhaarukka on asetin oikealla puolella. 

Servietillä ei ole mitään etiketin mukaista paikkaa, joten sen voi asettaa, miten kattaukseen nähden parhaalta näyttää.

Meiltä löydät asettilautaset kaikissa mahdollisissa malleissa sekä väreissä ja useimmat niistä sopivat yhteen muiden valikoimistamme löytyvien lautasten kanssa. Vinkkimme sinulle onkin, että hankit itsellesi yhteensopivat asetit ja isommat lautaset, jotka ovat esimerkiksi saman mallisia, mutta eri värisiä. Muista vain sovittaa asettien koko lautasten kokoon ja toisinpäin, niin kattauksestasi tulee kaupungin hienoin!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR