30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Tiskitelineet

Tiskiteline voi olla käytännöllisyyden lisäksi myös hyvännäköinen. Astiankuivausteline on välttämätön apuväline keittiöösi, jos et omista tiskikonetta tai tiskikaappia.
20 osumaa / Lajittelutapa:
Brabantia tiskiteline compact - tummanharmaa - Brabantia
Brabantia

Brabantia tiskiteline compact, tummanharmaa

38,50 €46,95 €
Varastossa

Lisätietoja Tiskitelineet stä

Löydät meiltä monen erikokoisia tiskitelineitä, joten löydät sopivan tiskitelineen sekä isommille että pienemmille keittiöille. Tiskitelineet ovat erityisen käteviä pienempiin keittiöihin, jossa tila on rajallista. Löydät meiltä myös monikerroksiset tiskitelineet sekä pienemmät ja kokoontaitettavat tiskitelineet jos tilaa on rajallisesti. Kokoontaitettava tiskiteline voi myös olla kätevä sinulle vaikka omistaisit astianpesukoneen esimerkiksi kun peset käsin hienot viinilasisi.

Eri mallien lisäksi löydät myös tiskitelineet eri materiaaleissa kuten puu ja metalli. Esimerkiksi Joseph Josephin valikoimasta löydät hienon tiskimaton jonka löydät monessa eri värissä. Täältä löytyy myös kuivausteline, joissa on vati alla joka kerää valuvan veden ilman ongelmia. Kun ostat tiskitelineen suosittelemme, että valitsen sen keittiösi koon mukaan. Mitä pienempi keittiö, sitä pienempi tiskausteline.

Tiskitelineen käyttötarkoitus on sama kuin tiskikaapin, joten tiskiteline on tarkoitettu tiskien kuivaamiseen. Esimerkiksi kesämökille tiskiteline on mitä oivallisin hankinta! Myös veneilijöille tiskiteline voi olla kätevä omistaa, sillä sen avulla astiat pysyvät paikoillaan kunnes ovat kuivuneet ja ne voi siirtää takaisin kaappeihin.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR