30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Sisustus/Siivous & Tiskaus

Siivous & Tiskaus

Täältä löydät tiskaus- ja siivousvälineet, joiden avulla pidät keittiösi siistinä ja puhtaana. Tiskaus ja siivous kategoriasta löydät esimerkiksi tiskiharjat, tiskitelineet, pölynimurit ja saippuapumput. Kukaan ei halua tehdä ruokaa likaisessa keittiössä, joten hanki hyvät siivoustuotteet ja pidä keittiösi niiden avulla siistinä ja puhtaana! 
PoljinämpäritSaippua-annostelijat & SaippuakupitLajitteluastiatTiskirätit ja tiskiharjatTiskitelineetMuut tuotteet -Siivous & tiskaus
426 osumaa / Lajittelutapa:
Silitysraudan seinäkiinnike - Tummanharmaa - Brabantia
Brabantia

Silitysraudan seinäkiinnike, Tummanharmaa

30 €32,95 €
Tilaustuote
Happy Sinks tiskirättiteline - Magneettinen teräs - HAPPY SiNKS
HAPPY SiNKS

Happy Sinks tiskirättiteline, Magneettinen teräs

50 €54,85 €
Varastossa
KITCHEN HACKS
1
...
12
Sivu 1/12

Lisätietoja Siivous & Tiskaus stä

Ei ole mikään salaisuus, että tiskaus ja siivous on harvemmin hauskaa. Tästä huolimatta terveytesi kannalta puhdas koti ja keittiö ovat todella tärkeitä. Laajasta valikoimastamme löydät siivoustarvikkeet ja tiskausvälineet joiden avulla keittiösi on aina puhtaana. Jos siivous ei silti kiinnosta, vinkimme on, että laitat lempi musiikkisi soimaan kovalle ja annat sen viedä mennessään.

Löydät meiltä myös paljon sähköisiä siivousvälineitä. Löydät siis tiskausvälineiden lisäksi ikkunanpesurit sekä pölynimurit tästä kategoriasta. Jos siivous tuntuu aina todella tylsältä ja musiikki ei auta, suosittelemme että hankit robottipölynimurin joka hoitaa imuroimisen kun istut sohvallasi.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR