365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Ruukut

Täältä löydät kaikki kauniit ruukut ja maljakot valikoimastamme. Löydät täältä klassiset kukkaruukut, yrttiruukut sekä viljelyruukut joissa on sisäänrakennettu kastelujärjestelmä. Ruukkujen ja maljakoiden avulla sisustat kotisi viihtyisäksi ja mukavaksi.
759 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Nappula ruukku Ø15,5 cm k23 cm - Valkoinen - Iittala
Iittala

Nappula ruukku Ø15,5 cm k23 cm, Valkoinen

51 €69,90 €
Varastossa
1
...
22
Sivu 1/22

Lisätietoja Ruukut stä

Valikoimastamme löydät kukkaruukut ja maljakot eri kokoisina ja mallisina joten löydät varmasti jotain omalle kodillesi sopivaa. Jos esimerkiksi etsit maljakkoa johon haluat ison kasan kukkia suosittelemme ison maljakon hankkimista jotta maljakko ei näytä liian täydeltä. Kukkaruukun tai viljelyruukun koko riippuu myös siitä, mitä haluat kasvattaa siinä. Itsekasvatettu yrtti tai kukka on myös täydellinen lahja läheisillesi jonka voit antaa suoraan kukkaruukussa. Jos et ole vihrepeukalo, suosittelemme, että kasvatat jotain helppoa kuten basilikaa tai chiliä. Tällöin itsekasteleva viljelylaatikko tai ruukku voi myös olla hyvä valinta.

Valikoimamme suoituimpiin tuotteisiin kuuluu Kählerin modernit ja tyylipuhaat maljakot. Ernst Kirchsteiger tuotemerkiltä löydät puolestaan suoistuimmat yrttiruukut porsliinista.

Ruukuissa voit esimerkiksi kasvattaa omia yrttejäsi ja maljakoissa säilytät kukkia, jotka piristävät päivääsi. Kukkaruukku tai istutusastia toimii myös tietenkin säilytsastiana eli se on myös todella monikäyttöinen eikä rajoitu ainoastaan kukkiin.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR