30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

JULISTA JUHANNUSTA 10-50% alennus melkein kaikesta | 09:21:11

Ruoanlaitto/Leikkuulaudat/Puiset leikkuulaudat

Puiset leikkuulaudat

Puisen leikkuulaudan kilpailuvaltti on ehdottomasti sen kestävyys. Puisen leikkuulaudan voi sanoa jopa olevan leikkuulautojen lippulaivatuote.
137 osumaa / Lajittelutapa:
Kombo leikkuulauta 30x40 cm - Bambu - Dorre
Dorre

Kombo leikkuulauta 30x40 cm, Bambu

36 €64 €
Varastossa
KAMPANJAT
1
...
4
Sivu 1/4

Lisätietoja Puiset leikkuulaudat stä

Puiset leikkuulaudat ovat usein myös sekä painavampia ja korkeampia kuin muut leikkuulaudat. Painavuutensa ansiosta se pysyy siis paremmin paikallaan, mikä helpottaa työntekoa keittiössä. Puisen leikkuulaudan hankkiessaan on hyvä muistaa, että sitä tulee huoltaa tasaisin väliajoin. Öljyämällä leikkuulautaa tarpeen mukaan kunnolla, varmistat ettei leikkuulauta kuivu ja että sen luontaiset hyvät ominaisuudet säilyvät kauan.

Suosittelemme sekä muovisen että puisen leikkuulaudan hankkimista, sillä ne sopivat eri käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi muoviset leikkuulaudat sopivat paremmin sipulin pilkkomiseen. Laadukas leikkuulauta on pitkäaikainen sijoitus myös veitsiesi kannalta, sillä niiden terät pysyvät paremmassa kunnossa, kun leikkuulauta on tehty niille ystävällisestä materiaalia. 

Oikein huolletun puisen leikkuulaudan käyttöikä on erittäin pitkä. Joissakin puisissa leikkuulaudoissa puu myös korjaa itse itseään, mikä tarkoittaa sitä, että pienet viillot eivät kerää mikrobeja samalla tavalla kuin muista materiaaleista tehdyt leikkuulaudat. Puinen leikkuulauta on näin ollen myös hygieenisempi muovisiin leikkuulautoihin verratessa.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR