30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Ruoanlaitto/Leikkuulaudat/Muoviset leikkuulaudat

Muoviset leikkuulaudat

Muoviset leikkuulaudat ovat sekä edullisia että helppoja hoitaa verrattuna muista materiaaleista tehtyihin leikkuulautoihin.
37 osumaa / Lajittelutapa:
Functional Form -leikkuulauta, 3-pakkaus - Musta - Fiskars
Fiskars

Functional Form -leikkuulauta, 3-pakkaus, Musta

20 €23 €
Varastossa
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Muoviset leikkuulaudat stä

Muoviset leikkuulaudat voi myös laittaa kätevästi astianpesukoneeseen, jotta säästyt käsin tiskaamiselta. Monet muovileikkuulaudat ovat ohuita ja vievät vähän tilaa, joten voit valita omat leikkuulaudat eri raaka-aineille. Meiltä löytyy erilaisia leikkuulautasettejä, esimerkiksi sellaisia, joissa on monia erivärisiä lautoja. Tällöin voit määritellä jokaiselle raaka-aineelle oman värisen lautansa.

Meiltä löydät erilaisia leikkuulautoja niin kalan, lihan kuin vihannestenkin leikkuuseen. Esimerkiksi valikoimistamme löytyvä Joseph Joseph-merkin neljän minileikkuulaudan setti on erittäin suosittu. Jokaisessa leikkuulaudassa on merkittynä, mille raaka-aineelle lauta on tarkoitettu ja pakettiin kuuluu myös kätevä säilytysratkaisu leikkuulaudoille.

Muovisten leikkuulautojen huolellinen puhdistaminen on kuitenkin tärkeää, sillä naarmuuntuessaan bakteerit ja lika pesiytyvät helposti naarmuihin. Leikkuulauta olisi aina hyvä puhdistaa astianpesuaineella ja aina silloin tällöin puhdistaa myös desinfiointiaineella. Vaikka muovinen leikkuulauta kestää vettä paremmin kuin puinen, ei sitäkään kannata jättää veteen lojumaan pitkiksi ajoiksi. Muovinen leikkuulauta kannattaa myös pestä heti käytön jälkeen, jotta siihen ei jää esimerkiksi väriä tai muuta pinttynyttä likaa käytöstä.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR