365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Ruoanlaitto/Leikkuulaudat/Leivän leikkuulaudat

Leivän leikkuulaudat

Täältä löydät klassiset leivän leikkuulaudat!
4 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Functional Form -leikkuulauta, 3 osaa - Bambu-muovi - Fiskars
Fiskars

Functional Form -leikkuulauta, 3 osaa, Bambu-muovi

47,90 €59 €
Varastossa

Lisätietoja Leivän leikkuulaudat stä

Vaikka nämä leikkuulaudat on tarkoitettu leivän leikkaamiseen voit tietenkin myös leikata sen päällä mitä vain. Voit myös käyttää leikkuulautaa tarjoilualustana esimerkiksi leiville, juustoille tai jälkiruualle. Leipäleikkuulauta muodostaa näyttävän kontrastin tavallisille tarjoiluastioille ja on hauska yksityiskohta pöydässä. Kuten muutkin leikkuulaudat, erityisesti puiset, myös leivälle tarkoitetut puiset leikkuulaudat kannattaa öljytä säännöllisesti, jotta ne säilyisivät pidempään. Tällöin puu pysyy joustavana eikä halkeile tai muutu tikkuiseksi. Kuten puisia leikkuulautoja, myöskään leivän leikkuulautoja ei kannata jättää veteen lojumaan, vaan ne suositellaan pyyhittävän kostealla rätillä käytön jälkeen. Mikäli haluat pestä leikkuulautasi kunnolla, suosittelemme käsin pesua ja leikkuulaudan jättämistä kuivumaan avoimeen tilaan.

Valikoimistamme löydät esimerkiksi Exxent- ja Zassenhaus-merkeiltä erinomaisia leivän leikkuulautoja, jotka ovat paitsi toiminnaltaan käteviä, myös erittäin kauniita keittiössä. Nämä leikkuulaudat voi huoletta jättää näkyville keittiöön!

Leipää voi luonnollisesti leikata melkein minkä tahansa laudan päällä, mutta erityisen kätevää ja helppoa se on leivälle tarkoitetulla leikkuulaudalla. Leivän leikkaamiseen tarkoitetuissa leikkuulaudoissa nimittäin on urat, jotta leivänmurut jäisivät uriin eivätkä leviäisi pöydälle ja lattialle. Leivänleikkuulauta on helppo tyhjentää eikä keittiö turhaan sotkeudu leivän muruista. Leivän leikkuulaudalla on kätevä leikata myös muuta helposti murenevaa, kuten vaikkapa pullaa, brownieita tai kuivakakkua.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR