365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Veitsipussit

Veitsilaukulla tai veitsipussilla voit säilyttää keittiön aarteet turvassa!
6 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Global G-667 -veitsikotelo - 11 taskua - Global
Global

Global G-667 -veitsikotelo, 11 taskua

60,90 €85 €
Varastossa
KAMPANJAT

Lisätietoja Veitsipussit stä

Veitsipussit tai veitsilaukut ovat erityisen käytännöllisiä kokille, joka liikkuu paljon. Esimerkiksi ammattikokit tarvitsevat veitsipussia tai veitsilaukkuja, mutta myös amatöörikokit, jotka haluavat esimerkiksi ottaa veitsensä mukaan kesämökille, tarvitsevat veitsipusseja tai veitsilaukkuja.

Meiltä löydät kunnon kokoisia luksusvaihtoehtoja veitsipusseille, mutta myös kevyempiä ja sirompia malleja. Valikoimastamme löydät lisäksi myös veitsisuojukset ja kotelot yksittäisille veitsille.

Veitset eivät joudu kosketuksiin muiden työkalujen kanssa, jotka saattaisivat vahingoittaa niitä. Lisäksi veitset voi helposti pakata mukaan. Veitsien terä menee helposti piloille, jos se on jatkuvasti kosketuksissa tai hankaa muita keittiötuotteita vastaan. Tämä riippumatta siitä oliko kyseessä toinen veitsi, kaulin vai lasta. Terän huonontuminen johtaa siihen, että veistä pitää teroittaa useammin, mikä myöskään ei tee veitselle tai sen laadulle hyvää. Veitsipussi tai -veitsiaukku puolestaan suojaa veitsenteriä ja samalla saat säilytettyä kaikki veitset samassa paikassa kätevästi ja turvallisesti. Kannattava sijoitus, jota et varmasti kadu!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR