365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Lautaset

Täältä löydät kaikki lautaset valikoimastamme. Kun valitset lautasia, sinun kannattaa ajatella, minkä kokoisen lautasen haluat ostaa.
10 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Lines-lautanen pieni Ø 21 cm, 6 kpl - beige - NJRD
NJRD

Lines-lautanen pieni Ø 21 cm, 6 kpl, beige

50 €84,90 €
Tulossa meille
KAMPANJAT

Lisätietoja Lautaset stä

Oikeiden lautasten avulla nostat ruokasi uudelle tasolle ja nopeastikin tehty pasta-annos voi näyttää erittäin hienolta. Löydät valikoimastamme lautasia eri malleissa ja muodoissa, ja useiden vaihtoehtojen ansiosta löydät varmasti lautaset, jotka sopivat täydellisesti omaan kotiisi.

Lautasten väri on tietenkin tärkeä asia ja tarjoammekin kaikkea klassisista valkoisista lautasista värikkäisiin lautasiin, joiden avulla voit elävöittää kattaustasi. Kaunis kattaushan on puoli ruokaa, joten itse asiassa iso ja värikäs lautanen voi jopa tehostaa yksinkertaisenkin ruuan makunautintoa. Jos makusi taas on klassisempi, voit valita valkoiset lautaset, jotka puolestaan tehostavat ruoan lunnollisia värejä ja lisäävät ruokailoa.

Meiltä löydät esimerkiksi normaalikokoisia lautasia, mutta myös erittäin suuria lautasia, jotka sopivat hyvin tietyille ruokalajeille. Ruoanlaittotaito ei ole ainoa taito, mitä tarvitaan hyvän aterian, päivällisen tai illallisen tarjoamiseksi. Heti toisella sijalla tulevat nimittäin kattaus- ja tarjoilutaidot! Ulkonäkö on puoliruokaa, joten kattaukseen ja erilaisiin lautasiin, tarjoiluastioihin sekä aterimiin kannattaa kiinnittää huomiota. Tämä ei tarkoita pelkästään juhlia ja ilanviettoja, vaan myös arkena on mukava kattaa pöytä kauniilla, yhteen sopivilla lautasilla. Juhlissa erityistä tunnelmaa pöytään tuo erilaisten lautasten käyttö. Asetit ja aluslautaset, erilaiset lautaset alku- ja pääruualle sekä jälkiruokaa varten.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR