30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Ruokalusikat

Täältä löydät kaikki valikoimamme ruokalusikat.
101 osumaa / Lajittelutapa:
Scandia ruokalusikka - Ruostumaton teräs - Iittala
Iittala

Scandia ruokalusikka, Ruostumaton teräs

10,42 €14,50 €
Varastossa
1
...
3
Sivu 1/3

Lisätietoja Ruokalusikat stä

Lusikat ovat paitsi erilaisia muodoltaan ja väreiltään, myös erilaisissa kokoonpanoissa. Meiltä löydät yksittäin ostettavia lusikoita, joilla voit täydentää jo olemassa olevaa valikoimaasi, mutta myös kokonaiset lusikkasetit. Voit siis ostaa samaa lusikkaa 4- tai 12-packeissa. Perinteisten lusikoiden lisäksi meitä löytyy myös muodolta ja väriltään modernimpia vaihtoehtoja. Esimerkiksi Marimekolta löytyy ihana 4 porsliinilusikan paketti, jossa jokaisessa lusikassa on erilainen kuvio. Meiltä löydät myös erityyliset ruokalusikat esimerkiksi jälkiruokia, drinkkejä ja cocktaileja varten. Alessilta löytyy esimerkiksi upea sydämen muotoinen lusikka, joka on esimerkiksi tarjoilussa todella suloinen.

Oletko koskaan miettinyt, miten lusikka on päätynyt meidän kaikkien ruokapöytään? Veitsen tavoin myös lusikka on tuttu väline jo kivikaudelta. Alun perin se oli äyskärin kaltainen esine, johon oli liitetty varsi. Myöhemmin lusikan pesä muuttui kolmionmuotoiseksi ja lopulliseen soikeaan muotoonsa se muuttui 1700-luvulla. Esimerkiksi vanhin tiedetty keittokauha on 1600-luvulta!

Meiltä löytyy erilaisia variaatioita tästä ruokapöydän vakiotuotteesta, jota ilman keittojen syöminen olisi sula mahdottomuus. Lusikka ei ole niin yksinkertainen ostos, kuin ensi alkuun saattaa kuulostaa. Lusikoitakin nimittäin on monen erilaisia – ruokalusikka, teelusikka, kahvilusikka, jälkiruokalusikka, tarjoilulusikka tai vaikkapa kastikelusikka. Etsitpä mitä tahansa lusikkaa, täältä löydät sen varmasti!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR