30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Ruokahaarukat

Täältä löydät kaikki valikoimamme ruokahaarukat. Meiltä löytyy erilaisia variaatioita tästä ruokapöydän vakiotuotteesta, jota ilman nykypäivänä ei montaakaan ruokaa voisi syödä.
101 osumaa / Lajittelutapa:
Scandia ruokahaarukka - Ruostumaton teräs - Iittala
Iittala

Scandia ruokahaarukka, Ruostumaton teräs

14,50 €
Varastossa
1
...
3
Sivu 1/3

Lisätietoja Ruokahaarukat stä

Haarukkamme ovat paitsi erilaisia muodoltaan ja väreiltään, myös erilaisissa kokoonpanoissa. Meiltä löydät yksittäin ostettavia haarukoita, joilla voit täydentää jo olemassa olevaa valikoimaasi, mutta myös kokonaiset haarukkasetit. Voit siis ostaa samaa haarukkaa 4- tai 12-packeissa. Perinteisten haarukoiden lisäksi meitä löytyy myös muodolta ja väriltään modernimpia vaihtoehtoja. Esimerkiksi Jean Dubostin haarukkasetti on erittäin suosittu ja siinä muotoilu on klassista, mutta pienenä twistinä käsiosat ovat valkoiset.

Oletko koskaan miettinyt, miten ruokahaarukka on päätynyt meidän kaikkien ruokapöytään? Haarukkaa käytettiin alun perin poimimaan lihapaloja ja kasviksia padasta! Persiassa haarukka tunnettiin jo ennen ajan laskun alkua, kun taas Euroopassa sen yleistymistä vielä 1000- ja 1300-luvullakin hidasti kirkon vastustus. Suomeen haarukan kuitenkin toi mukanaan Katarina Jagellonica vuonna 1562, kun hän avioitui Turun linnassa hallinneen Juhana Herttuan.  

Haarukat eivät ole niin yksinkertainen ostos, kuin ensi alkuun saattaa kuulostaa. Haarukoitakin nimittäin on monen erilaisia – alkuruokahaarukoita, jälkiruokahaarukoita, ruokahaarukoita, pihvi- sekä grillihaarukoita puhumattakaan äyriäishaarukoista. Etsitpä mitä tahansa haarukkaa, täältä löydät sen varmasti!

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR