Saa ensimmäisenä valikoidut alennukset ja vinkit keittiöön
*Alennuskoodi on henkilökohtainen ja voimassa ainoastaan yli 59€ ostoksissa. Rekisteröitymällä hyväksyt valikoitujen tarjousten & ruoanlaittovinkkien vastaanottamisen sähköpostin ja tekstiviestien välityksellä KitchenTimelta. Voit peruuttaa uutiskirjeen koska tahansa.
Liitymme KitchenTimeen! Kiitämme Makujakaupan vuosistamme ja odotamme innolla muuttoa. Löydät saman, kattavan valikoiman keittiö- ja leivontatarvikkeita KitchenTimelta jo nyt!
Oletko varma, että haluat tyhjentää ostoskorin?
Nykyinen ostoskorisi poistetaan, jos päätät jatkaa näiden tuotteiden kanssa
WEEKEND DEALS JOPA 65% ALENNUSTA! Suositut tuotteet hulluin hinnoin vain viikonlopun ajan. Osta nyt»
Paistinpannun avulla voit tehdä kaiken aamupalasta illalliseen, joten paistinpannun käyttötarkoitus on hyvin monipuolinen. Laajasta valikoimasta löydä varmasti paistinpannun joka sopii parhaiten omille tarpeillesi!
Pinnoitetuilla paistinpannuilla on hyvät paisto-ominaisuudet, mutta pinnoite on herkkä kulutukselle. Jos ruoka palaa pohjaan pinnoitetussa paistinpannussa, se menettää non stick -kykyään, koska palaneen ruoan hiukkaset tarttuvat pinnoitteeseen. Pinnoitettu paistinpannu on usein kuitenkn edullisempi vaihtoehto verrattuna valurautapannuihin. Jos pannun kahva on lämmönkestävä, pannun voi laittaa tarvittaessa myös uuniin. Esimerkiksi paistaessasi lihaa, parhaan lopputuloksen saa viimeistelemällä lihan uunissa jolloin uuniin sopiva paistinpannu on ehdoton.
Löydät paistinpannut valikoimastamme myös esimerkiksi laadukkaan OBH Nordica Urban Steel-paistinpannun, jolla teet varmasti hyvää ruokaa. Paistinpannu on varmasti käytössäsi joka päivä tehdessäsi ruokaa, joten suosittelemme, että hankit laadukkaan paistinpannun, joka kestää pitkään. Laadukas, hyvin hoidettu paistinpannu voi kestää monia vuosia, joten on myös tärkeää, että paistinpannusta pidetään hyvää huolta!
Paistinpannun pohjan paksuus ja muotoilu vaikuttavat olennaisesti pannun ominaisuuksiin. Paksupohjainen paistinpannu lämpenee hitaammin, mutta toisaalta se myös pitää lämmön paremmin. Jos lämpö laskee voimakkaasti, ruoka ei välttämättä paistu kunnolla paistinpannussa. Siksi on tärkeää, että paistinpannu säilyttää lämpönsä, jos esimerkiksi laittaa pannulle kylmän lihapalan.