30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Valaistus/Valaisintarvikkeet/Lampunvarjostimet

Lampunvarjostimet

Valikoimastamme löytyy monenlaisia varjostimia, kuosit vaihtelevat samoin malli ja tietysti valikoimassamme on myös täysin yksivärisiä ja hyvin klassisia varjostimia. Osa varjostimista on vekitettyjä, osa taas täysin sileitä. Toivomme, että löydät juuri omaa makuasi vastaavan valaistusratkaisun!
190 osumaa / Lajittelutapa:
Sigrid 40 lampunvarjostin - Valkoinen - Globen Lighting
Globen Lighting

Sigrid 40 lampunvarjostin, Valkoinen

61,50 €82 €
Varastossa
1
...
6
Sivu 1/6

Lisätietoja Lampunvarjostimet stä

Kun lampunvarjostimet ovat samanvärisiä ja tyylisiä, ei haittaa, jos lampunjalat ovat erilaisia, sillä varjostimien ansiosta yhteinäisilme säilyy samanlaisena. Sama toimii myös toisinpäin, jos haluat vaihtelua samannäköisiin lampunjalkoihin, voit valita jokaiseen erilaisen varjostimen. Jos et siis halua ostaa uutta valaisinta, mutta haluat hieman vaihtelua kotisi ulkonäköön, lampunvarjostin on pelastuksesi.

Lampunvarjostimet ovat helpoin, edullisin ja näppärin tapa muuttaa kodin sisustusta ja tunnelmaa. Erilaisten lampunvarjostimien avulla voi luoda tuoda vaihtelevuutta nopeasti ja helposti - esimerkiksi juhlia varten tai vuodenaikojen vaihdellessa. Kesällä ja keväällä kaipaa usein kevyempää tunnelmaa ja paljon valoa, kun taas syksyllä ja talvella on ihana luoda kotoisa tunnelma ja viettää pimeitä iltoja kotona hämyisessä valaistuksessa kyntitlöiden, kirjan ja herkkujen parissa.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR