365 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Valaistus/Ulkovalaistus

Ulkovalaistus

Valikoimassamme on sekä modernit ulkolamput, sekä suunnittelultaan hieman nostalgisemmat ulkovalaisimet. Ulkovalaisin tai ulkolamppu on tarpeellinen varsinkin talvella pimeän tullessa jo aikaisin. Kotiin on todella paljon mukavampi tulla kun pihavalaisin antaa valoa koko pihallesi jotta löydät ongelmitta kotiovellesi.
49 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
Tratten seinävalaisin - raakakupari - Örsjö Belysning
Örsjö Belysning

Tratten seinävalaisin, raakakupari

469 €
Varastossa
12
Sivu 1/2

Lisätietoja Ulkovalaistus stä

Steltonilta löytyy esimerkiksi suositut laivalamput, jotka ovat tyyliltään moderneja, mutta niissä on silti ripaus persoonallisuutta ja nostalgiaa. Tällainen lamppu sopii täydellisesti vaikkapa merenranta-asunnolle, kesämökille tai henkilölle, joka rakastaa merta ja saaristoa. Mark Slöjd-tuotemerkiltä puolestaan löytyy klassisia ja melko pelkistettyjä ratkaisuja ulkotilojen valaisemiseen - erilaisia seinälamppuja sekä pylväitä. Näiden avulla valaisee esimerkiksi pihatien tai talonedustan ja kotiin on mukavampi tulla myöhäänkin illalla.

Valaistus sekä sisällä että ulkona on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa viihtyisään ympäristöön ja siihen, miten koemme esimerkiksi värit, materiaalit, muodot ja yleisen tunnelman. Sen lisäksi, että lampun tulee valaista, sen tulee myös olla esteettisesti kaunis ja ympäristöön sopiva. Tämän takia olemme halunneet valita valikoimaamme ulkovalaisimet, jotka edustavat eri tyylejä, mutta myös sellaisia, jotka ovat ajattomia ja sopivat lähes jokaiseen tyyliin ja ympäristöön.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR