Kolumbialainen perheyritys Victoria® on vuodesta 1939 lähtien valmistanut valurautaisia keittiötuotteita. He valmistavat kierrätettyjä valurautatuotteitaan Medellínin huipputeknisessä tehtaassa, ja intohimo sekä ruoanlaittoon että valurautaan on aina saanut heidät pysymään laadun eturintamassa!
Tämä on Victorian Fajitapannu, tai Comal kuten sitä myös kutsutaan, ja se on must-tuote kun valmistat latinalaisamerikkalaisia ruokia tortilloiden täytteeksi. Litteän muodon ja valuraudan avulla voit valmistaa ruokia perinteisellä tavalla, halutessasi jopa avotulella.
Valurauta on uskomattoman monipuolinen materiaali, joka kestää korkeita lämpötiloja ja vuosikymmenien käytön, jos sitä käsitellään oikein. Katso tuotesivun ohjevideosta kuinka voit huolehtia Victoria®-paistinpannusta parhaalla mahdollisella tavalla!
Tässä on joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät Victorian tuotteista erottuvia muiden valurautatuotteiden joukosta:
- Belgialaista pellavaöljyä käytetään valmistuksessa esipäällystetyn pinnoitteen luomiseen
- Esipäällystetty pinnoite mahdollistaa että tuote on heti käytettävissä heti!
- Elinikäinen takuu siitä hyvästä, että tuotteessa ei ole valmistusvirheitä.
Muutamia vinkkejä Victorialta ensimmäiseen käyttöön:
- Pese miedolla pesuaineella ja lämpimällä vedellä. Pyyhi levy kuivaksi liinalla (älä koskaan anna astian ilmakuivua)
- Käytä vähän ylimääräistä ruokaöljyä, jos ruoka juuttuu helposti pintaan ensimmäisen käytön yhteydessä
- Yritä välttää ensimmäisellä käyttökerralla ruokia, joissa on paljon happea, kuten tomaatti, viinietikka tai sitrushedelmät
- Ei ole tarpeellista käsitellä kattilaa öljyllä ennen ensimmäistä käyttöä