Klikkaa tästä saadaksesi 5€ alennuksen!
Saa ensimmäisenä eksklusiiviset alennukset ja vinkit keittiöön
*Alennuskoodi on henkilökohtainen ja voimassa ainoastaan yli 59€ ostoksissa. Rekisteröitymällä hyväksyt eksklusiivisten tarjousten & ruoanlaittovinkkien vastaanottamisen sähköpostin ja tekstiviestien välityksellä KitchenTimelta. Voit peruuttaa uutiskirjeen koska tahansa.
10% alennus melkein KAIKESTA*! Käytä koodia: KT!ME10 Lue lisää »
Hackman on kotimainen yritys, jonka historia ylettyy 1790-luvulle asti. Hackman on yksi johtavista asiantuntijoista pohjoismaisten aterimien valmistajana ja kuuluu nykyään Fiskars Groupin tuotemerkkeihin.
Hackmanin valikoimaan kuuluvat padat ja kattilat on tehty laadukkaasta materiaalista ja niiden ominaisuudet ovat erinomaiset. Kaikki pinnoitteet, joita tuotteissa käytetään, ovat korkeinta laatua kuten Hardtec, hardtec Superior ja keraaminen Ceratek).
All Steel-sarja valmistetaan Hackmanin omalla tehtaalla Suomessa ja sarjan tuotteissa on keraaminen Ceratec-pinnoite, joka johtaa lämpöä hyvin ja muodostaa kauniin ja tasaisen pinnan. Kattilat on helppo puhdistaa ja sopivat täydellisesti kotikokille, joka arvostaa ammattimaista tulosta keittiössä.
Rotisser on klassinen ja kaunis tuotesarja, jossa on Pentagon Designin suunnittelemia pannuja ja kattiloita. Ne on suunniteltu käytännöllisesti ja sopivat kaikille liesillä sekä uuniin 250 asteeseen saakka. Rotisser-sarjan tuotteilla on energiasäästöinen Energy Base-pohja, jonka avulla sähköä voi säästyä jopa 30%. Hackman tarjoaa myös innovatiivisen NOH-sarjan, jonka Non-Overheatable teknologian ansiosta pannu ei ylikuumene ja lämpötila pysyy 230 asteessa. Tämän ansiosta myöskään pannujen pinnoitus ei voi mennä piloille eivätkä rasva tai öljy ala palaa pannulla. Rotisser-pannujen kädensijat saattavat kuumentua, joten käsitellessä on suositeltavaa käyttää pannulappuja.
Tuotesarja Hard Face on täydellinen päivittäiseen ruuanlaittoon. Kattilat toimivat kaikilla helloilla, erityisesti keraamisilla. Ne on helppo puhdistaa ja kestävät jopa konepesua. Hard Face sarjasta löytyy jopa tuotteita, joissa on käytetty NOH-teknologiaa, jonka ansiosta tuotteet eivät ylikuumennu. NOH-pannuissa on myös HardTec Superior pinnoite.
Hoito-ohje: Huuhtele astiat mielellään ennen ensimmäistä käyttöä. Hackmanin Rotisser, Hard Face sekä All Steel kestävät konepesua, mutta pysyvät parempina kauemmin, kun peset ne käsin. Astiat kestävät jopa metallisten keittiövälineiden käyttöä, mutta teräviä esineitä kannattaa käyttää varoen. Jotta pinnoite ei kärsisi, vältä ylikuumentamasta tyhjää pannua, jossa ei ole käytetty NOH-teknologiaa. Ennen ruuanlaittoa voit lisätä pannulle tai kattilaan hieman rasvaa tai öljyä tai ruokalusikallisen vettä, jotta näet, onko pannu tarpeeksi kuuma. Kattilat, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä pysyvät kiiltävinä, kun kuivaat ne heti pesun ja käytön jälkeen.
Hackman valmistaa myös perinteisiä valurautapatoja ja –pannuja, jotka löytyvät sarjasta Brassierie. Valurautaiset astiat vain paranevat käytössä ja ajan kuluessa. Valuraudasta valmistetut astiat eivät siedä konepesua ja tulee pestä käsin kuumalla vedellä ja tavallisella tiskiharjalla. Käytä mieluiten silikonista, puusta tai nylonista valmistettuja keittiövälineitä. Brassierin pannut ja padat on käsitelty niin, että ne ovat heti käyttövalmiita. Valurautapannuissa on myös kauniit kädensijat, jotka eivät kuumennu ruokaa valmistaessa!
Hackmanilla on useita klassisia ja elegantteja aterinsarjoja, jotka löytyvät myös meiltä KitchenTimelta. Carelia on klassinen aterinsarja, joka sopii sekä arkeen että juhlaan. Aterimet on tehty ruostumattomasta teräksestä ja ne on suunnitellut Bertel Gardberg, joka on tunnettu elegantista muotoilustaan.
Savonia puolestaan on toinen elegantti aterinsetti, joka sopii täydellisesti käteen. Savonia-aterimet suunniteltiin 1960-luvulla ja muotoilun takana on maailmankuulu muotoilija Adolf Babel. Savonia-tuotteet ovat designklassikko, jossa klassinen ja ajaton muotoilu kohtaavat toisensa.
Kaikki alkoi, kun Johan Friedrich Hackman perusti puutuoteyrityksen, joka 1800-luvun lopulla alkoi ottaa nykyistä muotoaan. Silloin, kuten tänäänkin, tuotanto koostui suurimmaksi osaksi aterimista. Toisen maailmansodan jälkeen valikoima on jatkuvasti laajennut ja valikoimaan on otettu esimerkiksi paisto- ja keittoastioita. Nykypäivänä Hackman on yksi suurimmista ja innovatiivisimmista toimijoista keittiövälineiden alalla.