30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Tyynyt

Täältä löydät kaikki valikoimamme tyynyt, torkkupeitot sekä tyynyliinat. Pehmeä tyyny ja ihania viltti ovat tuotteita jotka sopivat täydellisesti sohvallesi ja sängyllesi.
179 osumaa / Lajittelutapa:
Zebra tyyny 50x50 cm - Musta - Classic Collection
Classic Collection

Zebra tyyny 50x50 cm, Musta

39 €
Varastossa
1
...
5
Sivu 1/5

Lisätietoja Tyynyt stä

Suosituimpiin tyynyihin kuuluu Himlan klassiset pellavatyynyt sekä Iittalat harmaa tyyny pöllökuviolla. Suosituimmista tuotteista löydät myös Design Stockholm Housen tyynyn joka ei ole muodoltaan ihan perinteisimmästä päästä. Tyynyn nimi knot tulee sen mudosta jossa on monta solmua. Tyyny löytyy monessa eri värissä ja se on todella tyylikäs sisustuselementti. Tyynyjen lisäksi löydät täältä kaiken tarvittavan täydelliselle torkulle. Täältä löytyy siis tyynyjen lisäksi myös torkkupeitto joka voi olla täydellinen kun katsot elokuvaa sohvallasi ja ulkona on jo kylmä.

Sisustustyynyt eivät ole ainoastaan mukavia vaan ne myös nostavat sisustuksesi uudelle tasolle. Väreillä ja eri materiaaleilla voi tehdä pieniä ihmeitä ilman isompaa panostusta. Tästä syystä saatkin meiltä koristetyynyt monissa eri materiaaleissa, väreissä ja muodoissa, jotta löytäisit omalle kodillesi sopivat tuotteet. Esimerkiksi sohvasi voi saada heti uuden ilmeen kun sinulla on uusi sisustustyyny. Voit myös vaihdella tyynyjä vuodenajan tai juhlatilaisuuden mukaan. Punaiset tyynyt sopivat esimerkiksi hyvin jouluun kun taas keltainen on selvästi pääsiäisen väri. Sisustustyynyjä valittaessa on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että niiden pitää sopia kodin muuhun väriskaalaan.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR