30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään
Tekstiilit/Keittiötekstiilit/Patalaput & Uunikintaat

Patalaput & Uunikintaat

Täältä löydät kaikki patalaput ja pannulaput valikoimastamme. Patalappu on erittäin kätevä apuväline keittiöösi ja käytät sitä varmasti melkein päivittäin.
118 osumaa / Lajittelutapa:
Unikko pannunalunen juutti Ø25 cm - Beige-Vihreä - Marimekko
Marimekko

Unikko pannunalunen juutti Ø25 cm, Beige-Vihreä

14,25 €19 €
Varastossa
1
...
4
Sivu 1/4

Lisätietoja Patalaput & Uunikintaat stä

Lämmönkestoa on hyvä miettiä patalappua ostaessa. Patalappua tulee silloin tällöin vaihtaa, sillä ne kuluvat ja menettävät kykynsä suojata kättäsi lämmöltä. Tällä hetkellä myymme eniten silikonista tehtyjä patalappuja, sillä silikoni kestää nopeita lämmönmuutoksia ja korkeita lämpötiloja ja on sen lisäksi myös erittäin pitkäkestoinen. Materiaalin miettimisen jälkeen sinun tulee pohtia muotoilua. Pidätkö enemmän patahanskoista kuin patalapuista? Tärkeintä on, että patalappu tuntuu hyvältä kädessäsi ja että et polta itseäsi. Valikoimastamme löydät myös grillihanskan, joka voi olla käytännöllinen grillatessasi!

Suurin osa ruoanlaitosta sisältää myös ruoan kuumentamista jonka takia voit tarvita patalappuja. Patalappuja on saatavilla kaikissa mahdollisissa muodoissa ja materiaaleissa. On perinteisiä virkattuja malleja, kankaisia patalappuja sekä silikonista tehtyjä käsineitä, jotka suojaavat käsiäsi, kun käsittelet kuumia vuokia tai pannuja. Tarjoamme moderneista materiaaleista tehtyjä patalappuja, jotta sinun ei tarvitsisi pelätä palovammoja. Jos haluat suojata koko kättäsi suosittelemme patahansikasta jolloin on melkein mahdotonta polttaa kättäsi.

Suositut suodattimet

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR