30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Keittiöpyyhkeet

Voit päivittää keittiösi kokonaiskuvaa entistä tyylikkäämmäksi, kun keittiöpyyhkeet sopivat muun sisutuksen väriteemaan. Meiltä löydät klassisesti kuvioidut pyyhkeet sekä värikkäämmät uutuudet, joten löydät varmasti omalle keittiöllesi sopivat pyyhkeet.
270 osumaa / Lajittelutapa:
Pieni Unikko keittiöpyyhe 2 kpl - Off white-beige-sininen - Marimekko
Marimekko

Pieni Unikko keittiöpyyhe 2 kpl, Off white-beige-sininen

33 €39 €
Tulossa meille
Kalendi & Losange keittiöpyyhe 43x60 cm 2 osaa - Cotton-red-green - Marimekko
Marimekko

Kalendi & Losange keittiöpyyhe 43x60 cm 2 osaa, Cotton-red-green

21,66 €39 €
Varastossa
ALE
-44%
1
...
8
Sivu 1/8

Lisätietoja Keittiöpyyhkeet stä

Käsipyyhkeet ovat myös käteviä esimerkiksi kun leivot sillä voit laittaa taikinan turpoamaan pyyhkeen alle ilman ongelmia. Tyylikkäät keittiöpyyhkeet voivat myös olla sisustuselementtejä joten pidäthän pyyhkeet esillä koko ajan! Täältä löydät siis varmasti jotain omallesi maullesi. Keittiöpyyhkeiden lisäksi löydät myös käsipyyhkeet täältä jotka sopivat hyvin esimerkiksi kylpyhuoneeseen.

Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja takaavat pitkän käyttöajan! Täältä löydät monta klassista keittiöpyyhe mallia esimerkiksi Himlalta, Marimekolta ja Rörstrandilta. Suosittelemme, että ostat keittiöliinat näiltä tuotemerkeiltä jos tykkäät tyylipuhtaasta ja ajattomasta muotoilusta. Marimekko ja Rörstrand ovat tunnettuja kukka-teemoistaan ja jos taas etsit ruudullisia keittiöpyyhkeitä suosittelemme Ernst tuotemerkin käsipyyhkeitä. Näiden lisäksi löydät meiltä tietenkin myös yksiväriset keittiöpyyhkeet jos ne sopivat paremmin makuusi.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR