30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO

ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

Palaa takaisin
Muut
Kirjaudu sisään

Kaitaliinat

Täältä löydät kaikki kaita- ja pöytäliinat eri tekstiileissä ja materiaaleissa. Kauniilla kaita- tai pöytäliinalla teet kattauksestasi erittäin hienon ja juhlavan todella pienellä vaivalla.
30 osumaa / Lajittelutapa:
Sunshine kaitaliina - valkoinen - Himla
Himla

Sunshine kaitaliina, valkoinen

24,20 €40 €
Varastossa
ALE
-40%

Lisätietoja Kaitaliinat stä

Monet pöytäliinat ja kaitaliinat valikoimastamme ovat Himlan suunnittelemia ja ne on suunniteltu siten, että voit helposti yhdistellä pöytä- ja kaitaliinoja saadaksesi mieluisan lopputuloksen. Klassinen pellavaliina on erittäin laadukas ja ajaton tuote, joten voit olla varma, että se sopii joka tilaisuuteen. Vahaliinat, jotka myös löytyvät valikoimastamme, voivat olla erittäin käteviä tietyissä tilanteissa. Vahaliina on esimerkiksi todella helposti puhdistettava ja voit hyvin käyttää sitä ulkona. Laajasta valikoimasta löydät varmasti pöytäliinat ja kaitaliinat, jotka sopivat parhaiten omaan kotiisi.

Löydät meiltä esimerkiksi pöytäliinat puuvillasta ja pellavasta. Suosittelemme myös, että omistat pari erilaista pöytäliinaa, jotta voit vaihdella niitä tunnelman ja tilaisuuden mukaan. Yksivärinen ja klassinen pöytäliina tai kaitaliina sopii tosin tilaisuuteen kun tilaisuuteen.

Meiltä löydät pöytäliinat ja kaitaliinat monissa eri väreissä, joten löydät varmasti jotain sopivaa joka tilaisuuteen. Jos haluat nostaa kattauksesi uudelle tasolle, suosittelemme, että ostat yhteensopivat pöytäliinat ja servetit. Kannattaa myös miettiä esimerkiksi miten maljakot tai muut tuotteet sopivat yhteen pöytäliinan kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme - Saa 5€ alennus*

KitchenTime - Osa Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR